Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Πήρε ένα εκατ. ευρώ αποζημίωση γιατί εξερράγη στα χέρια της δοχείο κρέμας σαντιγί
Πήρε ένα εκατ. ευρώ αποζημίωση γιατί εξερράγη στα χέρια της δοχείο κρέμας σαντιγί
07.08.2017 | 09:16

Πήρε ένα εκατ. ευρώ αποζημίωση γιατί εξερράγη στα χέρια της δοχείο κρέμας σαντιγί

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Λίγο παραπάνω από ένα εκατομμύριο ευρώ έκρινε γαλλικό δικαστήριο πως πρέπει να είναι η αποζημίωση Γαλλίδας που τραυματίστηκε πολύ σοβαρά όταν το 2013 εξερράγη στα χέρια της μεταλλικό δοχείο κρέμας σαντιγί - σε μια υπόθεση παρόμοια με εκείνη που προκάλεσε τον θάνατο διάσημης Γαλλίδας blogger τον περασμένο Ιούνιο.

Η δικηγόρος της γυναίκας, Εμελίν Πετιζιράρντ, δήλωσε πως το ποσό είναι ασυνήθιστο για την Γαλλία, ειδικά αφού το περιστατικό δεν ήταν θανάσιμο. Όμως, συμπλήρωσε, στην περίπτωση αυτή της Εμιλί Λαντά, που τότε ήταν 30 ετών, το δικαστήριο αποφάσισε πως η αποζημίωσή της πρέπει να είναι 1.090.000 ευρώ, καθώς εξαιτίας του ατυχήματος άλλαξε όλη της η ζωή.

Πράγματι, όταν το κάνιστρο του δοχείου που κρατούσε η Λαντά εξερράγη, τον Δεκέμβριο του 2013, τραυματίστηκε το κρανίο της, προκλήθηκε εσωτερική αιμορραγία, ενώ όπως είπε χαρακτηριστικά η δικηγόρος, «το πρόσωπό της ξεσκίστηκε».

«Η δουλειά των χειρουργών ήταν καταπληκτική, και τώρα τα σημάδια της σχεδόν δεν φαίνονται. Παρόλα αυτά, δεν μπορεί να εργαστεί και έχει χάσει τις αισθήσεις της γεύσης και της όσφρησης», συμπληρώνει.

Η απόφαση του δικαστηρίου περιλαμβάνει επιπλέον αποζημιώσεις 10.000 ευρώ για τον σύζυγο και καθένα από τα δύο παιδιά τους, καθώς όλοι ήταν παρόντες στην κουζίνα όταν συνέβη το γεγονός.

Πηγή: protothema.gr

 

gunaika banner new

youtube channel

Ποια η άποψη σας για τους ισχυρισμούς του Αρτέμη Σώρρα περί των 600 δις;

Τον πιστεύω, ισχύουν οι ισχυρισμοί του(4.2%)
Δεν τον πιστεύω, είναι όλα ψέματα(95.8%)
Δεν τον γνωρίζω(0%)
Συνολικές ψήφοι: 24
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Φεβρουαρίου 10, 2017