Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Έστειλαν φωτογραφίες του μοντέλου που είχε απαχθεί με την ένδειξη «πωλείται»!

banner roots

Έστειλαν φωτογραφίες του μοντέλου που είχε απαχθεί με την ένδειξη «πωλείται»!
09.08.2017 | 08:38

Έστειλαν φωτογραφίες του μοντέλου που είχε απαχθεί με την ένδειξη «πωλείται»!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Τρομακτικές φαίνεται πως είναι οι διαστάσεις της υπόθεσης απαγωγής ενός μοντέλου από έναν άντρα, που θέλησε να βγάλει την κοπέλα σε «δημοπρασία» στο σκοτεινό διαδίκτυο.

Την Τρίτη εστάλησαν σε αρκετές βρετανικές εφημερίδες μέσω email δύο φωτογραφίες της 20χρονης, όπου φαίνεται αναίσθητη στο πάτωμα, ενώ ένα σημείωμα στο στομάχι της αναφέρει πως η «τιμή εκκίνησης» είναι τα 300.000 ευρώ!

Η 20χρονη Κλόι Έιλινγκ από την Βρετανία, που εργάζεται ως μοντέλο και έχει ποζάρει αρκετές φορές για την «Σελίδα 3» της εφημερίδας The Sun, είχε απαχθεί τον Ιούλιο στο Μιλάνο της Ιταλίας, όπου είχε πάει γιατί την είχαν καλέσει για δουλειά. Κρατήθηκε από τον Πολωνό Λούκας Χέρμπα επί μία εβδομάδα σε ένα απομακρυσμένο σπίτι στο Τορίνο και μετά ο ίδιος άντρας την άφησε ελεύθερη, λέγοντάς της πως η ομάδα του δεν ασχολείται με μητέρες - η Έίλινγκ είναι μητέρα ενός παιδιού δύο ετών.

Στις τρομακτικές φωτογραφίες που έλαβαν από άγνωστο email τα βρετανικά μμε, φαίνεται η κοπέλα αναίσθητη στο πάτωμα - εικάζεται - του σπιτιού που την κρατούσε φυλακισμένη ο απαγωγέας της. Φορά μόνο ένα κορμάκι, ενώ στο ύψος του στομαχιού της είναι «καρφιτσωμένο» ένα σημείωμα, που ζητά από τους υποψήφιους αγοραστές να ξεκινήσουν τις προσφορές τους από τα 300.000 ευρώ!

Το email περιείχε και κείμενο, που έλεγε τα εξής: «Γνωρίζατε ότι η Κλόι Έιλινγκ απήχθη στην Ιταλία και τώρα πωλείται από την ρωσική μαφία; Δείτε τα συνημμένα». Στο ίδιο email, η Έιλινγκ περιγράφεται ως «μοντέλο στο ξεκίνημά του», αναφέρεται ότι έχει γεννηθεί στην Βρετανία, απήχθη στην Ιταλία και κρατήθηκε στην Ιταλία, ενώ αναφέρεται πως «η παραλαβή της μπορεί να διευθετηθεί», καθώς «τα κορίτσια μπορούν να αποσταλούν σε όλο τον κόσμο»!

Εν τω μεταξύ, η ίδια η 20χρονη αποκάλυψε πως ο 30χρονος Χέρμπα, κάποια στιγμή κατά την διάρκεια της κράτησής της, της έβγαλε τις χειροπέδες και την έβαλε να κοιμηθεί σε διπλό κρεβάτι μαζί του, χωρίς πάντως να την παρενοχλήσει σεξουαλικά. Επίσης είπε ότι ο άντρας της αγόραζε εσώρουχα και σοκολάτες, ενώ κάποια στιγμή την πήγε να αγοράσει παπούτσια.

Πηγή: 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel