Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ανακοίνωση του ΚΚΕ Λήμνου για το εκλογικό αποτέλεσμα

the roots web banners 06

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Λήμνου για το εκλογικό αποτέλεσμα
21.09.2015 | 12:29

Ανακοίνωση του ΚΚΕ Λήμνου για το εκλογικό αποτέλεσμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ανακοίνωση εξέδωσε η Τομεακή Επιτροπή Λήμνου του ΚΚΕ, με αφορμή το εκλογικό αποτέλεσμα.

Η ανακοίνωση αναφέρει:

«Χαιρετίζουμε τους εκατοντάδες συμπατριώτες μας στη Λήμνο και στον Άγιο Ευστράτιο που τίμησαν το ΚΚΕ με την ψήφο τους στις χθεσινές εκλογές. Τους κατοίκους των χωριών Κάσπακα, Φυσίνης και Αγίας Σοφίας που για μια ακόμα φορά ανέδειξαν σε πρώτη δύναμη το κόμμα της εργατικής τάξης.

Χαιρετίζουμε όσους και όσες αγνόησαν εκβιαστικά διλήμματα, ξεπέρασαν αναστολές, επιμέρους επιφυλάξεις και συναντήθηκαν με το ΚΚΕ.

Το ΚΚΕ θα αξιοποιήσει την πολιτική, εκλογική και κοινοβουλευτική του δύναμη, στην τιτάνια προσπάθεια που πραγματικά πρέπει να κάνουμε το αμέσως επόμενο διάστημα, για τη συνολική ανασύνταξη, ενδυνάμωση του εργατικού - λαϊκού κινήματος, για την οικοδόμηση μιας μεγάλης κοινωνικής, λαϊκής συμμαχίας.

Το ΚΚΕ είναι η μόνη δύναμη που ο αγώνας της ενάντια στα μνημόνια είναι ταυτόχρονα και συνεπής αγώνας ενάντια στο ίδιο το καπιταλιστικό σύστημα, που γεννά και τις λυκοσυμμαχίες που φέρνουν μόνο νέα δεινά στο λαό, στη χώρα, στη νεολαία.

Το ΚΚΕ, όπως πάντα, θα σταθεί στο πλευρό του λημνιακού και του ελληνικού λαού γενικότερα, σταθερά απέναντι σε κάθε κυβέρνηση που είναι έτοιμη να υλοποιήσει το βάρβαρο μνημόνιο και να στείλει το λογαριασμό στο λαό με νέα μέτρα - φωτιά, ΕΝΦΙΑ, βαριά φορολογία που θα γονατίσει τον εργάτη, τον υπάλληλο, τον αυτοαπασχολούμενο, τον επαγγελματία, τον αγρότη, τη σύνταξη μετά τα 67, την κατάργηση του ΕΚΑΣ από αρχές 2016, το πετσόκομμα των κοινωνικών δαπανών σε Υγεία, Πρόνοια, Παιδεία και άλλα μέτρα που δεν έχουν τελειωμό.

Το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα είναι σε βάρος των εργαζομένων, των μισθωτών, των αυτοαπασχολούμενων της πόλης και του χωριού, της νεολαίας, των συνταξιούχων. Το κεφάλαιο, το πολιτικό και κυβερνητικό προσωπικό του, μαζί με την τρόικα, έχουν ως μόνιμη επιδίωξη να αποσπάσουν τη λαϊκή συναίνεση και να περάσουν βάρβαρα μέτρα από 'δω και πέρα χωρίς κοινωνική αντίσταση, για να υλοποιηθεί ανώδυνα η επικίνδυνη στρατηγική τους.

Ταυτόχρονα, θέλουν άσφαιρη, κάλπικη αντιπολίτευση, για να έχουν λυμένα τα χέρια τους να ξεδιπλώσουν αυτή την επίθεσή τους κατά του λαού μας.

Ο αγώνας του ΚΚΕ μέσα στη Βουλή και μέσα στο λαϊκό κίνημα θα είναι συνεπής και συνεχής αγώνας και για να απομονωθεί εντελώς το ναζιστικό τέρας της Χρυσής Αυγής, οι δολοφόνοι, αυτά τα τσιράκια της σαπίλας του συστήματος.

Με το ΚΚΕ μπροστά, το εργατικό - λαϊκό κίνημα μπορεί να συμβάλει στη χειραφέτηση του εργαζόμενου λαού, στην άσκηση της μέγιστης πίεσης για απόσπαση παραχωρήσεων, να βρεθεί στο πλευρό των ανέργων και στα βασανιστικά προβλήματά τους, κυρίως να ανοίξει το δρόμο, να βάλει πλώρη για τη συνολική ανατροπή.

Καλή δύναμη σε όλους και όλες».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner