Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου ευχαριστεί…

banner roots

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου ευχαριστεί…
15.02.2018 | 14:56

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου ευχαριστεί…

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Με τη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε χθες, Τετάρτη 14 Φεβρουαρίου, ολοκληρώθηκε ο κύκλος των συναντήσεων για γονείς με τίτλο «ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ-ΣΧΟΛΕΙΟ-ΜΑΘΗΣΗ», που έλαβε χώρα στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Μύρινας.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου και προσωπικά η ψυχολόγος Σωτηρία Κυριαζίδου, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν τον Σύλλογο Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Λήμνου, τον Σύλλογο Διδασκόντων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας, τον Σύλλογο Γονέων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Μύρινας , την εκπαιδευτικό ειδικής εκπαίδευσης Πηνελόπη Τσακανίκα και τον καθηγητή Πληροφορικής Αλέξανδρο Καρακάντζο, για τη στήριξη και διεξαγωγή των συναντήσεων.

Επίσης, θερμές ευχαριστίες σε όλους τους γονείς που συμμετείχαν και με την παρουσία τους διεξήχθηκαν εποικοδομητικές συζητήσεις και αναδείχθηκαν τρόποι παρέμβασης, υπογραμμίζοντας έτσι τα θετικά αποτελέσματα της ορθής ενημέρωσης και του διαλόγου με στόχο την ενίσχυση του γονεϊκού ρόλου και τη συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς για την καλύτερη διαπαιδαγώγηση των παιδιών.

Το Κέντρο Κοινότητας Δήμου Λήμνου βρίσκεται στη διάθεση των πολιτών της Λήμνου και επιφυλάσσεται για νέες δράσεις που αφορούν ζητήματα της κοινωνίας.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το