Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ευχαριστίες ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου στο ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου (photos & video)

the roots web banners 06

Ευχαριστίες ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου στο ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου (photos & video)
20.02.2018 | 18:05

Ευχαριστίες ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου στο ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου (photos & video)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ευχαριστήρια επιστολή εξέδωσε η πρόεδρος του ΟΚΠΑ Δήμου Λήμνου Μαγδαληνή Τούφου απευθυνόμενη προς τους εκπαιδευτικούς και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου για την ξεχωριστή επίσκεψη που πραγματοποίησαν την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου στο ΚΗΦΗ Λήμνου.

Όπως αναφέρεται στην επιστολή, οι εκλεκτοί επισκέπτες έφεραν μαζί τους ένα ξεχωριστό δώρο, ένα πολύ όμορφο γαϊτανάκι, και έστησαν αποκριάτικο γλέντι με τους ωφελούμενους ενόψει και της επερχόμενης γιορτής της Καθαράς Δευτέρας.

Αναλυτικά η επιστολή:

Την Παρασκευή 16 Φεβρουαρίου το Κέντρο Ημερήσιας Φροντίδας Ηλικιωμένων είχε τη χαρά να υποδεχθεί τους μαθητές και εκπαιδευτικούς του Ειδικού Εργαστηρίου Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης Ρεπανιδίου, που πρόσφεραν απλόχερα αποκριάτικο κέφι και πολλή χαρά στους ηλικιωμένους ωφελούμενους.

Φέρνοντας μαζί τους ένα ξεχωριστό δώρο, ένα πολύ όμορφο γαϊτανάκι, οι καθηγητές και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου έστησαν ένα αποκριάτικο γλέντι με τους ωφελούμενους και τους ευχήθηκαν «Καλά κούλουμα».

Ευχαριστούμε θερμά τους καθηγητές και μαθητές του ΕΕΕΕΚ Ρεπανιδίου για την ιδιαίτερα ευγενική αυτή πρωτοβουλία ανθρωπιάς προς τους συνανθρώπους μας της τρίτης ηλικίας.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το