Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Τα παιδιά της Λήμνου στο ABC τραγουδάνε το τραγούδι του Lion King (video)

banner roots

Τα παιδιά της Λήμνου στο ABC τραγουδάνε το τραγούδι του Lion King (video)
21.07.2019 | 10:59

Τα παιδιά της Λήμνου στο ABC τραγουδάνε το τραγούδι του Lion King (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Γράφει η Κατερίνα Φύκαρη

Μερικές φορές στον μικρό μας τόπο συμβαίνουν ΜΕΓΑΛΑ πράγματα!

Hakuna Matata και από την Παιδική Χορgωδία του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου, για την νέα ταινία του The Lion King, για λογαριασμό του τηλεοπτικού δικτύου ABC.

Πολλά συγχαρητήρια στο Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου και όλους τους συντελεστές!!!

Η επίσημη ανακοίνωση του Μουσικού Εργαστηρίου Λήμνου αναφέρει:

Στις 16 Ιουλίου, 2019, ένα από τα μεγαλύτερα Αμερικανικά τηλεοπτικά δίκτυα, το ABC, φιλοξένησε μία μονόωρη εκπομπή - αφιέρωμα, φόρο τιμής στην 25χρονη ιστορία της κινηματογραφικής ταινίας "Ο Βασιλιάς των Λιονταριών", με αφορμή την παγκόσμια πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης νέας ταινίας, που πραγματοποιήθηκε στις 19 Ιουλίου.

Η εκπομπή με τίτλό: "The Lion King: Can You Feel The Love Tonight with Robin Roberts" περιελάμβανε συνεντεύξεις με τους ηθοποιούς και συντελεστές, υλικό από τα παρασκήνια της παραγωγής, την παγκόσμια πρεμιέρα του νέου μουσικού θέματος της ταινίας με τίτλο "Spirit" σε ερμηνεία της Beyonce, καθώς και μια αποκλειστική, ακυκλοφόρητη σκηνή από τη νέα ταινία.

Από την κυκλοφορία της πρώτης ομώνυμης ταινίας κινουμένων σχεδίων μεγάλου μήκους το 1994, τα παγκόσμια θέματα της ταινίας έχουν αγγίξει το κοινό σε όλο τον κόσμο, καταγράφοντας την ταινία ως ένα παγκόσμιο φαινόμενο. Μέσα στο πλαίσιο αυτό, η ομάδα παραγωγής της εκπομπής δημιούργησε ένα βίντεο-κολλάζ από μουσικές ομάδες και αυτόνομους μουσικούς που ερμήνευσαν ένα από τα πιο γνωστά μουσικά θέματα της ταινίας το "Hakuna Matata". Το βίντεο αυτό προβλήθηκε κατά τη διάρκεια της εκπομπής.

Το Μουσικό Εργαστήρι Λήμνου ενημερώθηκε για τη σχετική πρωτοβουλία από τον Αντιπρέδρο του Συνδέσμου "Οι Φίλοι του Ελληνικού Νησιού και της Θάλασσας", Γεώργιο Παπαπαύλου και μέσα σε ελάχιστο χρόνο, τμήμα της παιδικής χορωδίας του Μουσικού Εργαστηρίου, κατάφερε να ανταποκριθεί στο κάλεσμα κι έτσι να συμπεριληφθεί στο βίντεο-κολλάζ που φιλοξενούσε συμμετοχές από την Ουγκάντα, τις Η.Π.Α., τη Νότιο Αφρική, τη Ρωσσία, το Ισραήλ, την Ιταλία, το Πουέρτο Ρίκο, τη Νότια Κορέα, την Αγγλία και την Ιαπωνία.

Λαμβάνοντας υπόψη τον ελάχιστο χρόνο που είχαμε στη διάθεσή μας, θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τους Θύμιο Γουδέλλη και Στράτο Ροσβάνη που, χωρίς την αφιλοκερδώς βοήθεια τους δε θα μπορούσαμε να προβάλλουμε, έστω κι έτσι, έστω και για αυτό το λίγο τηλεοπτικό χρόνο, τον κόλπο του Μούδρου, τη Λήμνο και το Μουσικό Εργαστήρι, σε όλο τον κόσμο.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το