Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Απόψεις>>Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι ντυμένες

the roots web banners 06

Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι ντυμένες
27.10.2012 | 17:14

Δεν είμαι εγώ ρατσιστής, αυτές είναι ντυμένες

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Απόψεις

Παραθέτει και το υλικό μιας καμπάνιας του μεταναστοφάγου κόμματος SVP όπου αντιπαραβάλλονται δύο εικόνες.

Η μία δείχνει τέσσερις γυμνές κοπέλες σαν τα κρύα νερά να μπαίνουν στη λίμνη της Ζυρίχης και η άλλη, μερικές μουσουλμάνες που έχουν μπει με τα ρούχα τους σε κάποια χαβούζα στην Τουρκία.

Η έγκριτη εφημερίδα Telegraph δεν λέει τίποτα ριζικά διαφορετικό, μόνο πως οι γυναίκες στα ρηχά της λίμνης της Ζυρίχης είναι μοντέλα, ενώ αυτές στα λασπόνερα πιθανώς Αλβανίδες ή Βόσνιες. Δεν θα τα χαλάσουμε στις λεπτομέρειες.


download2

Ομολογώ χωρίς ντροπή πως η φωτογραφία που τράβηξε το ενδιαφέρον μου ήταν αυτή των τεσσάρων γυμνών γυναικών. Βρίσκω πως έχει κάτι το παραδείσιο, δεν μπορώ να το αρνηθώ. Κι αν είναι μοντέλα τι πειράζει; Κι αν δεν συμφωνώ με το μήνυμα, είναι αυτό λόγος να μην θαυμάσω το μέσο;

Αλλά όσο ξέπλενα τα μάτια μου κοιτάζοντας τη φωτογραφια τόσο μια φωνούλα μου έλεγε ότι κάτι δεν πάει καλά.

Είναι αυτά χρώματα που συναντάς σε λίμνη στην Ελβετία; Και η στρατηγικά τοποθετημένη άμμος τι ρόλο παίζει σε μια πολιτική διαφήμιση, όσο αντισυμβατική και να είναι;

Και πράγματι, ο παράδεισος ήταν ψεύτικος (NSFW).

Δεν ξέρω πως την πάτησαν έτσι, αλλά όταν είσαι ελβετός και για να προασπίσεις τα καθαρά νερά των λιμνών σου από τις μουσουλμάνες καταφεύγεις σε πορνογραφικό υλικό με τρεις ουκρανές και μία ουγγαρέζα, ε είσαι για πολλές μπάτσες.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το