Δείτε Περισσότερα Λέσβος, Λήμνος, Άγιος Ευστράτιος | Χίος, Οινούσσες, Ψαρά | Σάμος, Ικαρία, Φούρνοι, Θύμαινα
Οι τρόποι μαγειρέματος μειώνουν τη χοληστερίνη είναι:
Οι επιστημονικοί φορείς όπως είναι ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας και ο Οργανισμός Τροφίμων και Φαρμάκων έχουν καταλήξει πως τα ολιγοθερμιδικά γλυκαντικά είναι ασφαλή όταν καταναλώνονται εντός των επιτρεπτών ημερήσιων επιπέδων πρόσληψης.
Γράφει η Βότση Ειρήνη – Χρυσοβαλάντου, Διαιτολόγος – Διατροφολόγος M.Sc.
Η ποιότητα του γάλακτος εξαρτάται από την ποιότητα διατροφής του ζώου από το οποίο προέρχεται.
Το παξιμάδι ανά γραμμάριο δίνει περίπου 3,5 θερμίδες, ενώ το ψωμί 2 θερμίδες.