Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Ταϊλάνδη: Στο Χόλιγουντ τσακώνονται ποιος θα κάνει πρώτος ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών

banner roots

Ταϊλάνδη: Στο Χόλιγουντ τσακώνονται ποιος θα κάνει πρώτος ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών
13.07.2018 | 07:10

Ταϊλάνδη: Στο Χόλιγουντ τσακώνονται ποιος θα κάνει πρώτος ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τζον Τσου ανακοίνωσε ότι «δεν θα επιτρέψω στο Χόλιγουντ να κάνει ένα "ξέπλυμα" στην ιστορία διάσωσης από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης».

«Τσακωμός» ξέσπασε ανάμεσα στις εταιρίες παραγωγής για το ποια θα είναι αυτή που θα κάνει πρώτη ταινία την περιπέτεια των 12 αγοριών στο σπήλαιο της Ταϊλάνδης.

Μια ημέρα μετά τις δηλώσεις του ιδιοκτήτη της εταιρείας Pure Flix Entertainment Μάικλ Σκοτ, που ειδικεύεται σε οικογενειακές ταινίες, ότι θέλει να κάνει ταινία όλα όσα έγιναν στο σπήλαιο Ταμ Λουάνγκ, ο Αμερικανός σκηνοθέτης Τζον Τσου ανακοίνωσε ότι «δεν θα επιτρέψω στο Χόλιγουντ να κάνει ένα "ξέπλυμα" στην ιστορία διάσωσης από το σπήλαιο της Ταϊλάνδης».

Ο Τσου έχει σκηνοθετήσει τις τέσσερις ταινίες της σειράς Step Up, το Now You See Me 2 και το Crazy Rich Asians που αναμένεται στις σκοτεινές αίθουσες.

«Όχι, δεν θα το επιτρέψω. Αυτό δεν θα συμβεί αλλιώς θα γίνει κόλαση. Αυτή είναι μια ιστορία για ανθρώπους που έσωσαν άλλους ανθρώπους. Οπότες όποιος σκέφτεται να προσεγγίσει διαφορετικά αυτή την ιστορία καλό θα είναι να το κάνει σωστά και με σεβασμό» έγραψε ο Τσου στο Twitter.

«Πρέπει να πούμε την ιστορία τους, ειδικά των πιο σημαντικών προσώπων, ώστε η ιστορία να μην τους καταγράψει λάθος. Αυτό είναι πολύ σημαντικό για να αφήσουμε άλλους να την αφηγηθούν» συμπλήρωσε ο Τσου.

«Έχουμε τη δύναμη όχι μόν να γράψουμε ιστορία αλλά μπορούμε να κάνουμε τις ιστορικούς να την καταγράψουν. Δεν μπορώ να κάθομαι και να βλέπω πώς οι άλλοι θα "ερμηνεύσουν" αυτή την τόσο σημαντική ιστορία» κατέληξε.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel