Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Τραγωδία στη Φλόριντα: Τρία παιδάκια κλείστηκαν σε ψυγείο και πέθαναν!

banner roots

Τραγωδία στη Φλόριντα: Τρία παιδάκια κλείστηκαν σε ψυγείο και πέθαναν!
15.01.2019 | 08:15

Τραγωδία στη Φλόριντα: Τρία παιδάκια κλείστηκαν σε ψυγείο και πέθαναν!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Τα παιδιά ηλικίας 1, 4 και 6 ετών μπήκαν μέσα για να παίξουν όμως κλειδώθηκαν και δεν μπορούσαν να βγουν

Τραγωδία με τρία νεκρά παιδιά στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Τα παιδάκια, ηλικίας ενός, τεσσάρων και έξι ετών έπαιζαν στην αυλή του σπιτιού τους, όταν παγιδεύτηκαν μέσα σε ένα ψυγείο και δεν κατόρθωσαν να βγουν.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τα παιδιά έπαιζαν υπό την επίβλεψη της μητέρας του τετράχρονου κοριτσιού. Η ίδια ισχυρίζεται ότι τα άφησε μόνα τους ελάχιστα, ώστε να πάει στην τουαλέτα. Όταν επέστρεψε στην αυλή και δεν τα βρήκε, άρχισε να ψάχνει παντού. Ξύπνησε μάλιστα και την γιαγιά των άλλων δύο παιδιών, που κοιμόταν στο σπίτι πριν την βραδινή της βάρδια. Οι δύο τους ερεύνησαν το χώρο και πήγαν μάλιστα και σε ένα γειτονικό εγκαταλελειμμένο οίκημα, μήπως τα παιδιά έπαιζαν εκεί.

Όταν σκέφτηκαν να κοιτάξουν μέσα στο ψυγείο, βρήκαν τα τρία παιδάκια χωρίς τις αισθήσεις τους. Κάλεσαν αμέσως τις πρώτες βοήθειες και προσπάθησαν να τα επαναφέρουν, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Οι αρχές διερευνούν τι ακριβώς συνέβη, πιστεύεται όμως πως όταν τα παιδιά μπήκαν στο ψυγείο, το καπάκι έκλεισε και κλείδωσε, καθώς υπήρχε λουκέτο. Έτσι δεν κατάφεραν να βγουν...

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το