Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Φρικτό έγκλημα στη Ν. Υόρκη: Άνδρας έκοψε τον λαιμό της συζύγου του και του 5χρονου παιδιού του και αυτοκτόνησε

banner roots

Φρικτό έγκλημα στη Ν. Υόρκη: Άνδρας έκοψε τον λαιμό της συζύγου του και του 5χρονου παιδιού του και αυτοκτόνησε
08.11.2019 | 09:06

Φρικτό έγκλημα στη Ν. Υόρκη: Άνδρας έκοψε τον λαιμό της συζύγου του και του 5χρονου παιδιού του και αυτοκτόνησε

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Σοκαριστικό έγκλημα διαπράχθηκε στη Νέα Υόρκη, όταν ένας άνδρας, με καταγωγή από την Αιθιοπία, έκοψε τον λαιμό της γυναίκας του και της 5χρονης κόρης του και στη συνέχεια αυτοκτόνησε.

Σύμφωνα με τους New York Times, ο 46χρονος Τζόναθαν Τέντλα, εδώ και ημέρες τρομοκρατούσε την γυναίκα του, η οποία έλεγε πως φοβάται για τη ζωή της. Οι φωνές της όμως δεν ακούστηκαν (είχε πάει στο δικαστήριο ζητώντας προστασία) και την Τετάρτη βρέθηκε δολοφονημένη, μαζί και το 5χρονο παιδί της, αφού τους έκοψε τον λαιμό, για να βάλει μετά τέλος στη ζωή του, καθώς κρεμάστηκε. Το θύμα είναι η επίσης 46χρονη Τζένιφερ Σλεχτ, ενώ το κορίτσι λεγόταν Αμπαϊνές Σλεχτ Τέντλα.

syzigoi paidi 0

Ο δράστης σε παλαιότερες στιγμές με τη σύζυγο και το παιδί τους
Μάλιστα, ο πατέρας της 46χρονης μιλώντας στην New York Daily News, είπε πως ο γαμπρός του απειλούσε να τους σκοτώσει όλους, γιατί η Τζένιφερ ήθελε να τον χωρίσει. Κατά το δημοσίευμα, ο δολοφόνος της, έκοψε το κεφάλι της, ενώ η 5χρονη κόρη του, βρέθηκε νεκρή στο υπνοδωμάτιο.

Πηγή: iefimerida.gr - https://www.iefimerida.gr/kosmos/n-yorki-andras-skotose-ti-syzygo-kai-paidi-toy

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το