Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Σοκ στην Ισπανία: 80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη μέσα στο σπίτι της

banner roots

Σοκ στην Ισπανία: 80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη μέσα στο σπίτι της
03.06.2020 | 09:44

Σοκ στην Ισπανία: 80χρονος λήστεψε και σκότωσε 83χρονη μέσα στο σπίτι της

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Διεθνή

Η αστυνομία στην Ισπανία που ερευνά τη δολοφονία μίας 83χρονης γυναίκας που έπεσε θύμα ληστείας πριν από ένα χρόνο, συνέλαβε έναν άντρα περίπου 80 ετών με τον οποίο η ηλικιωμένη συνήθιζε να παίζει μπίνγκο.

Οι αξιωματικοί ξεκίνησαν τις έρευνες στις 22 Μαΐου του περασμένου έτους επειδή η ηλικιωμένη δεν απαντούσε στις κλήσεις του ατόμου που τη φρόντιζε. Ανήσυχοι γείτονες μπήκαν στο σπίτι της 83χρονης στην Fuenlabrada, κοντά στην Μαδρίτη, και κάλεσαν την αστυνομία καθώς το σώμα της είχε τραυματισμούς από μαχαίρι.
 
Η αστυνομία διαπίστωσε ότι η ηλικιωμένη είχε πεθάνει την προηγούμενη μέρα, προφανώς μετά από ληστεία. Από το σπίτι ο δράστης είχε πάρει 7.000 με 8.000 ευρώ καθώς και αρκετά κοσμήματα. Το γεγονός ότι η πόρτα του δεν έφερε σημάδια παραβίασης υποδήλωνε ότι το θύμα γνώριζε αυτόν που της επιτέθηκε.
 
«Η έρευνα οδήγησε σε έναν άντρα, επίσης στα 80 του, που ήταν φίλος του θύματος και έπαιζε μπίνγκο μαζί της στη γειτονιά», ανέφερε η αστυνομία σε δήλωσή της την Τρίτη. «Περαιτέρω έρευνες επέτρεψαν στους αξιωματικούς να προσδιορίσουν ότι, τις ημέρες μετά το έγκλημα, ο κύριος ύποπτος είχε πάει στην ίδια αίθουσα μπίνγκο με μεγάλες ποσότητες χρημάτων».
«Περαιτέρω έρευνες επέτρεψαν στους αξιωματικούς να προσδιορίσουν ότι, τις ημέρες μετά το έγκλημα, ο κύριος ύποπτος είχε πάει στην ίδια αίθουσα μπίνγκο με μεγάλες ποσότητες χρημάτων».
 
 
Τα στοιχεία από τη σκηνή του εγκλήματος οδήγησαν αξιωματικούς στον άνδρα και στο σπίτι του, ανέφερε επίσης η αστυνομία.
 
Από την έρευνα στο σπίτι του ύποπτου προέκυψαν διάφορα αντικείμενα, μεταξύ των οποίων δύο κουτιά κοσμημάτων που φαίνεται να ανήκαν στο θύμα. Ο άνδρας εμφανίστηκε ενώπιον δικαστή και πλέον κρατείται εν αναμονή της δίκης του.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel