Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Βρετανία : Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.
Βρετανία : Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.
05.06.2020 | 12:15

Βρετανία : Αποκαλύπτεται η ταυτότητα του υπόπτου για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Η Daily Mail είναι μία από τις εφημερίδες που εμφανίζουν το πρόσωπο του βασικού υπόπτου στην υπόθεση της εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία το 2007. H Mail δημοσιεύει δύο φωτογραφίες του 43χρονου σήμερα Γερμανού, συμπεριλαμβανομένης και μιας στην οποία ο Κρίστιαν Μπρούκνερ είναι σε ένα μπαρ. Η εφημερίδα αναφέρει ότι ο ύποπτος ήταν στο “ραντάρ της αστυνομίας για περισσότερες από δύο δεκαετίες και έχει έως και 17 ποινικές καταδίκες” .

Η Daily Mirror δημοσιεύει επίσης μια φωτογραφία του υπόπτου για τη μυστηριώδη εξαφάνιση της Μαντλίν από ξενοδοχείο στην περιοχή Πράια ντε Λουζ όπου παραθέριζε η οικογένεια. Οι Γερμανοί εισαγγελείς εκτιμούν ότι η μικρή Βρετανίδα - ηλικίας μόλις τριών ετών όταν εξαφανίσθηκε – πρέπει να είναι νεκρή. Ο Μπρούκνερ θεωρήθηκε ύποπτος σε αυτή την υπόθεση μετά από συνομιλία με έναν φίλο του, προσθέτει η Mirror.

Και η εφημερίδα i αναφέρει τις νέες λεπτομέρειες που έδωσαν στη δημοσιότητα οι Γερμανοί εισαγγελείς , οι οποίοι αντιμετωπίζουν την υπόθεση ως έρευνα δολοφονίας. Υπογραμμίζει η εφημερίδα ότι ο ύποπτος στην υπόθεση έχει πολλές καταδίκες για σεξουαλικά αδικήματα και παραθέτει τη δήλωση στην οποία οι εισαγγελείς τονίζουν : "Πρόκειται για βιαστή που καταδικάστηκε για εγκλήματα εναντίον μικρών κοριτσιών".

Η Daily Express σημειώνει ότι η γερμανική αστυνομία γνωρίζει πώς πέθανε η Μαντλίν, αλλά αποφάσισε προς το παρόν να μη δημοσιοποιήσει περισσότερες λεπτομέρειες. Επισημαίνει ότι η εκτίμηση των γερμανικών διωκτικών αρχών ότι η Μαντλίν δολοφονήθηκε ήταν "συντριπτικό πλήγμα” για τους γονείς της μικρής Βρετανίδας και προσθέτει ότι σύμφωνα με τη γερμανική αστυνομία η δολοφονία δεν ήταν προμελετημένη.

“Η αστυνομία εντόπισε τον ύποπτο αφού πρώτα αυτός είπε σε ένα φίλο του πως άρπαξε τη Μαντλίν ”, διαβάζουμε στη Sun.

H Star αναφέρεται διεξοδικά στις προηγούμενες καταδίκες του Μπρούκνερ.

Η Daily Telegraph τέλος γράφει ότι η πορτογαλική αστυνομία είχε αποκλείσει την πιθανότητα ο Κριστιάν Μπρούκνερ να ήταν ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν.      

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018