Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Διεθνή>>Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Συνδέουν τον βασικό ύποπτο με εξαφάνιση ακόμα ενός 5χρονου κοριτσιού

banner roots

O Κριστιάν Μπρούκνερ που ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν O Κριστιάν Μπρούκνερ που ανακρίνεται ως βασικός ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν
06.06.2020 | 12:50

Υπόθεση Μαντλίν Μακάν: Συνδέουν τον βασικό ύποπτο με εξαφάνιση ακόμα ενός 5χρονου κοριτσιού

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Διεθνή

Γράφει ο Βύρων Καρύδης

Νέα τροπή έχουν πάρει οι έρευνες τα τελευταία 24ωρα για την υπόθεση εξαφάνισης της Μαντλίν Μακάν στην Πορτογαλία το βράδυ της 3ης Μαΐου 2007.

Ως βασικός ύποπτος ανακρίνεται ο 43χρονος Γερμανός παιδόφιλος, Κριστιάν Μπρούκνερ, ο οποίος σύμφωνα με αστυνομικούς ενδέχεται να εμπλέκεται και σε μία άλλη αντίστοιχη υπόθεση με θύμα ένα 5χρονο κορίτσι στη Γερμανία το 2015.

Σύμφωνα με το περιοδικό Spiegel ο Μπρούκνερ είχε αποκαλύψει τις αρρωστημένες ορέξεις του ήδη από το 2013 σε ιστοσελίδα ενώ βρετανικές και γερμανικές εφημερίδες αναφέρουν ότι είχε ομολογήσει τη δολοφονία της Μαντλίν σε φίλο του το 2017 με αφορμή αφιέρωμα που είχε δει για τα 10 χρόνια που συμπληρώνονταν από την εξαφάνιση του κοριτσιού.

Η Daily Mirror και η Daily Express δημοσιεύουν φωτογραφίες ενός κοριτσιού από τη Γερμανία , του οποίου η εξαφάνιση πριν από πέντε χρόνια έχει συνδεθεί με τον ίδιο άνδρα που είναι ύποπτος για την εξαφάνιση της Μαντλίν Μακάν .

Η Sun αναφέρει ότι η αστυνομία ετοιμάζεται να “σκάψει τη γη” – όπως γράφει χαρακτηριστικά - γύρω από δύο σπίτια στην Πορτογαλία όπου ο ύποπτος είχε ζήσει για λίγο.

Η Daily Telegraph μας ενημερώνει ότι οι ντετέκτιβ επιθυμούν να εντοπίσουν ορισμένες από τις πρώην φίλες του Μπρούκνερ - συμπεριλαμβανομένης μιας Βρετανίδας με την οποία πιστεύεται ότι είχε ζήσει στο Αλγκάρβε προτού εξαφανιστεί η Μαντλίν.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel