Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Εκτός ψηφοδελτίου από το κόμμα του ΓΑΠ ο Κωνσταντίνος Σινάνης για μία ημέρα

banner roots

Εκτός ψηφοδελτίου από το κόμμα του ΓΑΠ ο Κωνσταντίνος Σινάνης για μία ημέρα
13.01.2015 | 13:48

Εκτός ψηφοδελτίου από το κόμμα του ΓΑΠ ο Κωνσταντίνος Σινάνης για μία ημέρα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Συζήτηση γίνεται τις τελευταίες ώρες, για τους υποψηφίους που «κλείδωσαν» με τους συνδυασμούς των κομμάτων και που οριστικοποιήθηκαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

Οι συζητήσεις βέβαια είχαν ξεκινήσει μέρες πριν και σε τοπικό επίπεδο, καθώς διέρρευσαν ονόματα συμπολιτών μας, οι οποίοι φαίνεται πως φλέρταραν με τα κόμματα.

Ένα από τα ονόματα που ακούστηκε έντονα τα τελευταία εικοσιτετράωρα στη Λήμνο και το οποίο φαίνονταν πως θα συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του «Κινήματος Δημοκρατών Σοσιαλιστών», του Γιώργου Παπαντρέου ήταν αυτό του 25χρονου Λημνιού, Κωνσταντίνου Σινάνη.

Κάτι όμως που ποτέ δεν έγινε!

Όπως πληροφορηθήκαμε, ο Κωνσταντίνος πράγματι δέχθηκε πρόταση από το κόμμα και μάλιστα, η συμφωνία είχε κλείσει μέχρι τη στιγμή της οριστικοποίησης.

Όμως, ο 25χρονος Λημνιός, έμεινε εκτός, προκαλώντας την απορία για το που «στράβωσε» η όλη διαδικασία.

Παρά λοιπόν τα όσα μπορεί να έχουν ειπωθεί μετά την οριστικοποίηση των υποψηφίων, η απάντηση είναι απλή. Ο κ. Σινάνης έμεινε εκτός λόγο ηλικίας, αφού για να εκλεγεί κανείς βουλευτής απαιτείται να είναι Έλληνας πολίτης, να έχει τη νόμιμη ικανότητα να εκλέγει και να έχει συμπληρώσει το εικοστό πέμπτο έτος (25) της ηλικίας του κατά την ημέρα της εκλογής και ο Κωνσταντίνος για μία μόλις ημέρα, δεν πληροί την τελευταία προϋπόθεση.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400