Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Μπήκε σε προεκλογική μάχη το ΚΚΕ στη Λήμνο (photos+mp3)

banner roots

Μπήκε σε προεκλογική μάχη το ΚΚΕ στη Λήμνο (photos+mp3)
14.01.2015 | 21:20

Μπήκε σε προεκλογική μάχη το ΚΚΕ στη Λήμνο (photos+mp3)

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Με μισή ώρα διαφορά από αυτή της ΝΔ, πραγματοποιήθηκε σήμερα στο ξενοδοχείο «Διαμαντίδης» η προεκλογική συγκέντρωση του ΚΚΕ .

Τη συγκέντρωση «άνοιξε» ο Γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής του ΚΚΕ στη Λήμνο, Βαγγέλης Αγάς, δίνοντας το λόγο στον εκ της Λήμνου ορμώμενο υποψήφιο βουλευτή, Φώτη Πινάκο.

Ο κ. Πινάκος αναφέρθηκε στα φλέγοντα ζητήματα που αντιμετωπίζει η εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα, ενώ κάλεσε τους πολίτες να στηρίξουν το ΚΚΕ προκειμένου να φανεί ισχυρό και να μπορέσει να παλέψει τις αντιλαϊκές πολιτικές.

Τη σκυτάλη παρέλαβε ο κεντρικός ομιλητής, Βαγγέλης Ξένος, μέλος της Κεντρικής Επιτροπής του ΚΚΕ, ο οποίος καυτηρίασε τις πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ εμφανίστηκε βέβαιος πως τα κόμματα που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή αυτή τη στιγμή, θα συνεργαστούν δημιουργώντας κυβέρνηση. Ο κ. Ξένος, υποστήριξε την άποψη αυτή, εξηγώντας πως τα προγράμματα των κομμάτων εμφανίζουν μικρές διαφορές, ενώ το μόνο που διατηρεί την ταυτότητά του είναι το ΚΚΕ.

«Δεν είναι απομονωμένο το ΚΚΕ. Το ΚΚΕ είναι με τον εργάτη, τον άνεργο, το νέο και τη νέα που θέλει να δουλέψει», τόνισε, ενώ υποστήριξε πως αυτό που έχει ανάγκη ο λαός είναι μια ισχυρή αντιπολίτευση, η οποία θα μάχεται μετά τις εκλογές γιατί τα μέτρα που θα έρθουν θα είναι δυσβάσταχτα. «Το ΚΚΕ θα πρωτοστατήσει σε όλα τα ζητήματα που αφορούν τα λαϊκά στρώματα», κατέληξε ο κ. Ξένος.

Ακούστε παρακάτω την ομιλία του Βαγγέλη Ξένου

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400