Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Νέες αρμοδιότητες στο ΓΕΦ Λήμνου εξαγγέλλει ο Αθανασίου 3 μέρες πριν τις εκλογές

banner roots

Νέες αρμοδιότητες στο ΓΕΦ Λήμνου εξαγγέλλει ο Αθανασίου  3  μέρες πριν τις εκλογές
22.01.2015 | 10:44

Νέες αρμοδιότητες στο ΓΕΦ Λήμνου εξαγγέλλει ο Αθανασίου 3 μέρες πριν τις εκλογές

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και υποψήφιος βουλευτής ΝΔ , κ.Χαράλαμπος Αθανασίου πραγματοποίησε την εξής δήλωση σχετικά με τις νέες εφαρμογές του Γραφείου Εξυπηρέτησης Φορολογουμένων (Γ.Ε.Φ):

Διαβάστε επακριβώς την δήλωση:

"Ένα πάγιο αίτημα των κατοίκων της Λήμνου επιτέλους πραγματοποιήθηκε. Πλέον, οι πολίτες της Λήμνου θα μπορούν να εξυπηρετούνται στις καθημερινές τους συναλλαγές με τα ΓΕΦ στη Λήμνο και δεν θα αναγκάζονται να υφίστανται τον καθημερινό Γολγοθά που υπήρχε μέχρι τώρα.

Η Γενική Γραμματέας κ. Αικατερίνη Σαββαίδου, ανταποκρινόμενη στο αίτημα μου, που ήταν πάγιο αίτημα του Λημνιακού λαού, εξέδωσε την με αριθμό πρωτοκόλλου Δ.ΟΡΓ.Α 1007466ΕΞ2015 εγκύκλιο και έτσι τα ΓΕΦ αποκτούν νέες αρμοδιότητες.

Σύμφωνα με την εγκύκλιο αυτή σταματά η ταλαιπωρία των κατοίκων της Λήμνου, αφού δεν απαιτείται πλέον η χρονοβόρα και δαπανηρή διαδικασία της μεταφοράς εγγράφων από και προς Μυτιλήνη .Τα πάντα θα διεκπεραιώνονται στη Λήμνο.

Αποδεικνύουμε για άλλη μία φορά , ότι σκοπός μας είναι η βελτίωση της καθημερινότητας των συνανθρώπων μας σε όλα τα επίπεδα".

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400