Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Δήλωση Βογιατζή εν όψει των εκλογών της Κυριακής
pame boreio aigaio

Δήλωση Βογιατζή εν όψει των εκλογών της Κυριακής
23.01.2015 | 11:04

Δήλωση Βογιατζή εν όψει των εκλογών της Κυριακής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Εκλογές 2015

O υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ στο Νομό Λέσβου, Παύλος Βογιατζής, προχώρησε στην ακόλουθη δήλωση εν όψει των εκλογών της Κυριακής.

Η δήλωση του κ. Βογιατζή αναφέρει:

«Λιγότερο από δύο εικοσιτετράωρα έμειναν πλέον για τις εκλογές. Απευθύνω λοιπόν αυτό το τελευταίο μήνυμα πριν από την εκλογική διαδικασία, προκειμένου να θυμίσω τη σημασία των συγκεκριμένων εκλογών που θα λάβουν χώρα την Κυριακή, αλλά και την ανάγκη να υποστηρίξουμε με την ψήφο μας τους πιο ικανούς, αυτούς που δεν ψεύδονται, αλλά και αυτούς που δεν εκβιάζουν, ούτε απειλούν.

Η κάθε μία ψήφος έχει δύναμη.

Η δημοκρατία μας μάς χρειάζεται όλους.

Ο κάθε τόπος με τις δικές του ανάγκες ας εκλέξει αυτούς που μπορούν να αγωνιστούν για το καλό και το συμφέρον με τα πιο δίκαια μέσα.

Ας βάλουμε τέλος στην αίολη παροχολογία, τις κάλπικες υποσχέσεις της τελευταίας στιγμής, την προσωπική ματαιοδοξία των πολιτικών εκείνων που πίσω από την ταυτότητα του Κόμματός τους ενδιαφέρονται μονάχα για την εξουσία.

Προσωπικά, εμπιστεύομαι το λαό μας, τους κατοίκους των νησιών μας, τους συμπολίτες μου που μαζί τους έχω δώσει όλους μου τους αγώνες, και εύχομαι οι εκλογές της 25 Γενάρη να αποτελέσουν εγγύηση για τη σταθερότητα της χώρας και να αναδείξουν στον τόπο μας αυτούς που πραγματικά μπορούν να τα καταφέρουν με ήθος και ειλικρίνεια. Καλή ψήφο σε όλες και όλους».

 

 

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018