Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Και με δείγμα από τη Λήμνο το exit poll της Κάπα Research που θα παρουσιαστεί στις 19:00
pame boreio aigaio

Και με δείγμα από τη Λήμνο το exit poll της Κάπα Research που θα παρουσιαστεί στις 19:00
25.01.2015 | 11:41

Και με δείγμα από τη Λήμνο το exit poll της Κάπα Research που θα παρουσιαστεί στις 19:00

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Όσοι ψηφοφόροι από το πρωί επισκέπτονται τα εκλογικά τμήματα που φιλοξενούνται στο 2ο Δημοτικό Σχολείο της Μύρινας, συναντούν πλην της κανονικής και μια ακόμη ιδιότυπη κάλπη, αυτή της Κάπα Research.

Οι εκλογείς, αφού ολοκληρώσουν τη διαδικασία της ψηφοφορίας, βγαίνοντας από τα εκλογικά τμήματα, καλούνται να ρίξουν στην κάλπη από την οποία θα προκύψει το exit poll της Κάπα Research, το οποίο διενεργείται για λογαριασμό του vima.gr, in. gr και tanea.gr, και το οποίο θα μεταδοθεί στις 19:00 ακριβώς, το ίδιο ψηφοδέλτιο που έριξαν πριν από μερικά δευτερόλεπτα στην κανονική κάλπη.

Απ ότι φαίνεται, λοιπόν, οι συνεχείς αμφισβητήσεις των δημοσκοπήσεων και των exit polls, σε όλες τις τελευταίες εκλογικές αναμετρήσεις, εξαιτίας της απόκλισης σε σχέση με τα τελικά αποτελέσματα, οι οποίες κορυφώθηκαν σ αυτή την προεκλογική περίοδο, αναγκάζουν τις εταιρείες να φτάσουν μέχρι τα μέρη μας, για να έχουν ένα όσο το δυνατόν πιο αντιπροσωπευτικό δείγμα.

Η κάλπη της Κάπα Research, που εχει στηθεί στο 2ο δημοτικό σχολείο, είναι η μια από τις 100 που έχουν στηθεί σε όλη την Ελλάδα.

Μοιραστείτε τοcharitakis new

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018