Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στηρίζει ο Δημήτρης Χαλκιώτης
Τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στηρίζει ο Δημήτρης Χαλκιώτης
11.09.2015 | 17:59

Τη Δημοκρατική Συμπαράταξη στηρίζει ο Δημήτρης Χαλκιώτης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Τη στήριξή του στη Δημοκρατική Συμπαράταξη ενόψει των εκλογών της 20ης Σεπτεμβρίου, εξέφρασε με γραπτή δήλωσή του ο πρώην Γ. Γραμματέας του Υπουργείου Αιγαίου και Νησιωτικής Πολιτικής, κ. Δημήτρης Χαλκιώτης.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος δήλωσε:

Χωρίς αμφιβολία, οι επικείμενες εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου αποτελούν σημείο καμπής για την κυβερνησιμότητα της χώρας και την έξοδό της από την κρίση.

Τώρα που παρήλθε η περίοδος των ψευδαισθήσεων, απαιτείται να να δούμε την ουσία των πραγμάτων, να αρθρωθεί τεκμηριωμένος πολιτικός λόγος, και να προταθούν εφικτές λύσεις προς προοδευτική κατεύθυνση.

Προέχει σε αυτήν τη συγκυρία η εξασφάλιση της πολιτικής και οικονομικής σταθερότητας, για να εξαλειφθεί οριστικά η απειλή της κατάρρευσης.

Τάσσομαι υπέρ της προσπάθειας της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, μια προσπάθεια που αποσκοπεί στην ανασυγκρότηση του χώρου του Δημοκρατικού Σοσιαλισμού, την επανασύσταση της Κεντροαριστεράς προς ευρωπαϊκή κατεύθυνση.

Η Δημοκρατική Συμπαράταξη συνιστά τον εναλλακτικό προοδευτικό πόλο που μπορεί να συμβάλει καθοριστικά στην υπεύθυνη αντιμετώπιση των μεγάλων προβλημάτων που ταλανίζουν την κοινωνία μας.

Με την ελπίδα να ηττηθεί στρατηγικά ο λαϊκισμός στις εκλογές της 20ης Σεπτεμβρίου, στηρίζω με όλες μου τις δυνάμεις τη Δημοκρατική Συμπαράταξη.   

 

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018