Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Πάλλης και Χατζηδιαμαντής στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο
Πάλλης και Χατζηδιαμαντής στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο
14.09.2015 | 09:52

Πάλλης και Χατζηδιαμαντής στην προεκλογική συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Συγκέντρωση–συζήτηση διοργάνωσε εχθές, Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου, ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου στα γραφεία της Οργάνωσης.

Η συζήτηση πραγματοποιήθηκε μεταξύ μελών και φίλων του κόμματος και είχε ως θέμα τις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις. Στη συγκέντρωση παρευρέθηκαν ο Γιώργος Πάλλης και ο Αντώνης Χατζηδιαμαντής, υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λέσβου.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου που εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου: «Και οι δύο υποψήφιοι αναφέρθηκαν στα θετικά της 7μηνης διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ τόσο για το νησί μας (λύση, έστω και προσωρινή, του ακτοπλοϊκού και αύξηση του προσωπικού των στρατιωτικών μονάδων, με αποτέλεσμα θετικές συνέπειες για την τοπική οικονομία), όσο και στα ευρύτερα μέτρα όπως το νομοσχέδιο για την αντιμετώπιση της ανθρωπιστικής κρίσης, εφαρμογή του μέτρου των 100 δόσεων, παύση των απολύσεων και επαναπρόσληψη απολυμένων δημοσίου κ.α. Αναφέρθηκαν επίσης σε καθυστερήσεις και αστοχίες της κυβέρνησης σε θέματα όπως οι αλλαγές σε κρίσιμες πολιτικές-διοικητικές θέσεις του κρατικού μηχανισμού, η αντιμετώπιση του τριγώνου της διαπλοκής κανάλια-κόμματα-μεγάλες κατασκευαστικές εταιρείες και τράπεζες κλπ.

Τόσο οι υποψήφιοι βουλευτές όσο και οι παρευρισκόμενοι, στην συζήτηση που ακολούθησε εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν ενεργά στον προεκλογικό αγώνα, για να έχει ο ΣΥΡΙΖΑ τοπικά ακόμη μεγαλύτερη λαϊκή υποστήριξη.  Για να υποστηριχθεί στις δύσκολες συνθήκες των επόμενων χρόνων ο κόσμος της εργασίας, η υγιής επιχειρηματικότητα, οι νέοι, οι αγρότες μας, οι άνεργοι. Για να αποκτήσει, επιτέλους, η Λήμνος αναπτυξιακή προοπτική».                         

 

Μοιραστείτε το

 

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018