Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Την αγορά της Μύρινας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης

banner roots

Την αγορά της Μύρινας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης
15.09.2015 | 10:50

Την αγορά της Μύρινας επισκέφθηκε ο υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Πάλλης

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Επίσκεψη στην αγορά της Μύρινας πραγματοποίησε εχθές ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό Λέσβου Γιώργος Πάλλης συνοδευόμενος από κλιμάκιο της τοπικής οργάνωσης.

Όπως αναφέρει το γραφείο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου, κατά την διάρκεια της επίσκεψης οι έμποροι αφενός μεν μίλησαν για τα θετικά της 7μηνης διακυβέρνησης που έδωσαν μια πρώτη ανάσα στην οικονομική τους κατάσταση (λύση ακτοπλοϊκού, αύξηση προσωπικού στρατιωτικών μονάδων, θέσπιση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, αποποινικοποίηση των οφειλών προς το Δημόσιο, περιορισμός στο άνοιγμα των καταστημάτων σε 7 αντί 52 Κυριακές που είχαν συμφωνηθεί), αφετέρου εξέφρασαν τις ανησυχίες τους για τα επερχόμενα μέτρα που περιέχονται στη συμφωνία με τους εταίρους.

Τόσο ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Πάλλης όσο και τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Λήμνου ανέφεραν ότι τα επερχόμενα μέτρα δεν αποτελούν επιλογή του ΣΥΡΙΖΑ αλλά είναι προϊόν του εκβιασμού που επιβλήθηκε από τους εταίρους. Παρ’ όλα αυτά, όπως τόνισαν, στο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ περιλαμβάνονται εφαρμόσιμα μέτρα που θα λειτουργήσουν αντισταθμιστικά, όπως ρυθμίσεις για τα «κόκκινα δάνεια», δίκαιο φορολογικό σύστημα στη βάση του πραγματικού εισοδήματος, Αναπτυξιακή Τράπεζα για τις μικρο-μεσαίες επιχειρήσεις, μείωση των αντικειμενικών αξιών, προχρηματοδότηση των Επενδυτικών Σχεδίων των Επιχειρήσεων κ.α.

Για να γίνουν όμως αυτά, επισημαίνει το γραφείο τύπου του κόμματος, απαιτείται στις 20 Σεπτεμβρίου να μην υποστηριχθούν τοπικά τα κόμματα του πολιτικού συστήματος που ενώ είναι υπαίτιοι της σημερινής κατάστασης, ζητούν πάλι την ψήφο μας. Αντίθετα, πρέπει με κάθε τρόπο, να ενισχύσουμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ, για να μπορεί να υπάρξει ένα αισιόδοξο μέλλον για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και τον παραγωγικό κόσμο του νησιού μας, καταλήγουν τα μέλη της τοπικής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ.   

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400