Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Εκλογές>>Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου

banner roots

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου
22.09.2015 | 18:01

Ευχαριστήριο μήνυμα του βουλευτή Λέσβου Χαράλαμπου Αθανασίου

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Εκλογές 2015

Ευχαριστήριο μήνυμα απέστειλε ο επανεκλεγείς βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο Νομό Λέσβου, Χαράλαμπος Αθανασίου, μετά το εκλογικό αποτέλεσμα της 20ης Σεπτεμβρίου.

Ο βουλευτής στο μήνυμά του αναφέρει:

Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μου για τη  μεγάλη και αξιοπρεπή μάχη που δώσαμε στο Νομό Λέσβου.

Για 250 μόλις σταυρούς, δεν μπορέσαμε να δούμε γαλάζιο το Νομό.

Ο λαός μας  αποφάσισε να δώσει δεύτερη ευκαιρία στον ΣΥΡΙΖΑ και στους ΑΝΕΛ , αν και η πολιτική τους βασίστηκε στο ψέμα και τον λαϊκισμό.

Η Νέα Δημοκρατία αποτελεί  τον πυλώνα  της Ευρωπαϊκής προοπτικής της Ελλάδος  και σε όλη την προεκλογική εκστρατεία κινήθηκε με γνώμονα το εθνικό συμφέρον , δίνοντας μόνο μία υπόσχεση : να παραμείνει η χώρα στην Ευρωπαϊκή οικογένεια και να βελτιώσει την καθημερινότητα του πολίτη.

Η ψήφος στη Νέα Δημοκρατία ήταν ψήφος συνείδησης .

Ο πρόεδρος μας Βαγγέλης Μειμαράκης, έφερε σε πέρας, επάξια, έναν δύσκολο αγώνα συσπειρώνοντας τον κόσμο της Νέας Δημοκρατίας.

Όσο με αφορά, το μόνο που μπορώ να υποσχεθώ είναι η συνεχής δουλειά για τον τόπο μας, αλλά και η αναδιοργάνωση από την αρχή  της παράταξής μας με νέους καταρτισμένους και καταξιωμένους ανθρώπους, οι οποίοι θα έχουν όρεξη για δουλειά και οι οποίοι με την τεχνογνωσία τους θα δίνουν λύσεις για τη κοινωνία και αγώνες καθημερινούς για την Ελλάδα,.

Έχουμε χρέος να απομονώσουμε το «φθαρμένο» υλικό που μπορεί να προκαλεί ή και να δημιουργεί προβλήματα όχι μόνο με την παρουσία του , αλλά και με την προκλητική απουσία του από τους αγώνες της παράταξής μας.

Γι αυτό καλώ όλα τα αγνά και ανιδιοτελή στελέχη μας να απομονώσουν τους «φθαρμένους» και «βολεμένους» και να επιστρέψουν στην μεγάλη φιλελεύθερη παράταξή μας για να τις δώσουμε νέα πνοή και όσα η ιστορική διαδρομή της επιβάλλει.

Θα ήθελα να ευχαριστήσω και πάλι όλους τους ψηφοφόρους που μας τίμησαν, αλλά και τα στελέχη που βοήθησαν, τον Πρόεδρο και μέλη της ΝΟΔΕ, τη ΝΟΔΕ Λήμνου αλλά και την «μαχητική» ΟΝΝΕΔ Λέσβου που έδωσε το παρόν στη πρώτη γραμμή.

Αυτοί άλλωστε το μέλλον της Ελλάδος.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400