Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τώρα: Ένταση στους διαδρόμους της βουλής
07.11.2012 | 19:08

Τώρα: Ένταση στους διαδρόμους της βουλής

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Χαμός γίνεται αυτή την ώρα στους διαδρόμους του Κοινοβουλίου μετά την κατάθεση διάταξης από τον υπουργό Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα  η οποία εξομοιώνει τους υπαλλήλους της Βουλής με τους υπόλοιπους δημοσίους υπαλλήλους.

 

Η διάταξη προβλέπει συγκεκριμένα ότι και οι υπάλληλοι της Βουλής εντάσσονται στα μισθολόγια του Δημοσίου και μάλιστα δεν προβλέπεται ότι για τα ζητήματα που τους αφορούν θα πρέπει να τηρούνται οι προβλέψεις του Κανονισμού της Βουλής.
Αμέσως μόλις κατατέθηκε η ρύθμιση, οι υπάλληλοι της Βουλής βγήκαν από τα γραφεία τους στους διαδρόμους και άρχισαν να φωνάζουν, λέγοντας ότι πρόκειται για «απολύτως άδικη ρύθμιση η οποία καταργεί το αυτοδιοίκητο του Κοινοβουλίου».
Κάποιοι μάλιστα, πρότειναν να πάνε να βγάλουν τους συναδέλφους τους που εργάζονται στην Ολομέλεια προκειμένου να σταματήσει η συνεδρίαση, πράγμα το οποίο προς το παρόν
δεν έχει γίνει.
Αυτή την ώρα οι υπάλληλοι της Βουλής πραγματοποιούν σύσκεψη για να αποφασίσουν με ποιον τρόπο με τον οποίο θα αντιδράσουν.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018