Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Και στα ΕΛ.ΤΑ. η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας
Και στα ΕΛ.ΤΑ. η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας
09.11.2012 | 13:05

Και στα ΕΛ.ΤΑ. η εξόφληση των τελών κυκλοφορίας

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Η εξόφληση θα γίνεται χωρίς καμία πρόσθετη επιβάρυνση στο δίκτυο των Ταχυδρομικών Καταστημάτων και των Ταχυδρομικών Πρακτορείων που καλύπτει ολόκληρη τη χώρα και να παραλάβουν την απόδειξη πληρωμής που θα χρησιμοποιήσουν ως αποδεικτικό της εξόφλησης.



Οσοι δεν έχουν πρόσβαση στο διαδίκτυο ώστε να εκτυπώσουν τα σχετικά ειδοποιητήρια, έχουν τη δυνατότητα να εξοφλήσουν τα τέλη κυκλοφορίας 2013 προσκομίζοντας στα ΕΛΤΑ μόνο τον ΑΦΜ και την άδεια κυκλοφορίας του οχήματός τους.

Υπενθυμίζεται ότι από φέτος καταργήθηκε η υποχρέωση προμήθειας του σχετικού σήματος, και τα τέλη θα εξοφλούνται στο δίκτυο των ΕΛΤΑ με αποδεικτικό εξόφλησης την απόδειξη πληρωμής.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018