Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>1ο Συνέδριο για την οργάνωση της δικτύωσης των αγροτικών προϊόντων

the roots web banners 06

1ο Συνέδριο για την οργάνωση της δικτύωσης των αγροτικών προϊόντων
15.11.2012 | 09:44

1ο Συνέδριο για την οργάνωση της δικτύωσης των αγροτικών προϊόντων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Την Κυριακή 25 Νοεμβρίου  και ώρα 10 π.μ  θα πραγματοποιηθεί  στα  Καμένα Βούρλα  το 1ο Συνέδριο για την οργάνωση της δικτύωσης των αγροτικών προϊόντων νωπών και μεταποιημένων, μέσα από σύγχρονα συλλογικά επιχειρηματικά σχήματα.

 

Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί στο Ξενοδοχείο SISSY, με θέμα:

 «Αγροσυνέργειες»

ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΑΣ  ΠΑΡΑΓΟΥΜΕ –ΜΕΤΑΠΟΙΟΥΜΕ- ΠΟΥΛΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ  ΔΙΚΤΥΟ

 

Σκοπός του συνεδρίου είναι να  καταγράψει θεσμοθετημένα ή υπό σύσταση μικρά  συλλογικά και ιδιωτικά σχήματα  και συνεργατικές ομάδες ως συντελεστές της κοινωνικής και αγροτικής οικονομίας.

Στόχος είναι η ανάδειξη της ταυτότητας του παραγωγού μέσα από το προϊόν που παράγει και για το οποίο θα έχει  θα έχει τη δυνατότητα να αποφασίζει ο ίδιος για την τιμή πώλησης του.

Η δημιουργία του δικτύου μέσου του ΦΟΡΕΑ που θα αναλάβει  και την οργάνωση

θα δώσει τη δυνατότητα και την ευκαιρία σε χιλιάδες αγρότες  να συνεργαστούν μεταξύ τους σε ένα πρωτόγνωρο σύστημα  με τεράστια δυναμική .

Παράλληλα οι συνέργειες που θα αναπτυχτούν  μέσα από την γνώση την έρευνα και την καινοτομία, θα αποτελέσουν εκείνα τα εργαλεία για μία δυναμική εξωστρέφειας για τα ελληνικά αγροτικά προϊόντα.

Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί  αποτελεί μια σημαντική ενέργεια ενάντια στο κλίμα εσωστρέφειας και ανασφάλειας  της εποχής, ενώ μέσα από την δική μας συμμετοχή, μας  δίνεται η δυνατότητα να φτιάξουμε ένα καινοτόμο δίκτυο ανάπτυξης.

 

Η πρόταση δεν αποτελεί μέρος μιας Ακαδημαϊκής προσέγγισης αλλά ένα προϊόν έρευνας και εφαρμογής  πέραν της δεκαετίας.

Για πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής:

 

Τ: 22350 23080  | F: 22350 24561

Κ: 6977 214095   e.mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Κ: 6936 615916    e.mail  Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. Ματίνα Κανάκη

Κ: 6972 872295    e.mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel