Προηγουμένως, στις 2.00 το μεσημέρι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας, θα έχει συνάντηση με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών Ιερώνυμο, στην Αρχιεπισκοπή.
Σύμφωνα με πηγές της Κουμουνδούρου, στόχος του κ. Τσίπρα στη συνάντησή του με τον αρχιεπίσκοπο είναι να μην υπάρξει θρησκευτική ορκωμοσία του νέου πρωθυπουργού.
Τις ανακοινώσεις για την σύνθεση της κυβέρνησης και την συνεργασία με τους Ανεξάρτητους Έλληνες θα τις κάνει ο Αλέξης Τσίπρας μετά τις 15:30.
Μετά την πρωϊνή του συνάντηση με τον Αλέξη Τσίπρα, στην Κουμουνδούρου, ο Πάνος Καμμένος δήλωσε «η χώρα έχει κυβέρνηση, δώσαμε ψήφο εμπιστοσύνης στον πρωθυπουργό».
Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, για τη συνάντηση που είχε με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ και νικητή των εκλογών Αλέξη Τσίπρα. "Όλα πήγαν καλά".
Εξάλλου, ο κ. Καμμένος είχε σύσκεψη με τους στενούς του συνεργάτες και εκλεγμένους βουλευτές στα γράφεια του κόμματος.
Στις 4 το απόγευμα, ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ θα συναντηθεί με τον αρχιεπίσκοπο Αθηνών κ. Ιερώνυμο, ενώ αύριο το πρωί θα συγκαλέσει την κοινοβουλευτική ομάδα του κόμματος.
Πηγή: ethnos.gr