Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η Ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο διαψεύδει τον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

the roots web banners 06

Η Ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο διαψεύδει τον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες
13.02.2016 | 19:54

Η Ελληνική πρεσβεία στο Βερολίνο διαψεύδει τον Παππά για τις τηλεοπτικές άδειες

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Ελλάδα

Σύμφωνα με έγγραφο που έφερε στη δημοσιότητα το σάιτ liberal.gr, η ελληνική πρεσβεία του Βερολίνου διαψεύδει τον υπουργό Επικρατείας Νίκο Παππά, ο οποίος ισχυρίζεται ότι στη Γερμανία λειτουργούν μόλις 6 τηλεοπτικοί σταθμοί εθνικής εμβέλειας και ελεύθερης λήψης.

Ο κ. Παππάς είχε φέρει στη Βουλή την παρακάτω λίστα για τον αριθμό των τηλεοπτικών σταθμών σε ευρωπαϊκές χώρες ενώ είχε από το Νοέμβριο του 2015 κατοχή του έγγραφο της Ελληνικής πρεσβείας στο Βερολίνο, το οποίο ανέφερε λεπτομερώς τον αριθμό και τον τύπο των τηλεοπτικών σταθμών στη Γερμανία. 

image

image

Το έγγραφο αναφέρει ότι υπάρχουν συνολικά πενήντα επτά (57) τηλεοπτικοί σταθμοί σε λειτουργία στην γερμανική επικράτεια που εκπέμπουν με ψηφιακή, επίγεια ευρυεκπομπή (DVB.t) ενώ οι ιδιωτικοί σταθμοί που λειτουργούν υπό τις «προϋποθέσεις Παππά» είναι 32.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα αντίστοιχες ενημερώσεις έχει λάβει ο κ. Παππάς από όλες τις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, οι οποίες διαψεύδουν τα στοιχεία του.

 

Πηγή: athensvoice.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

pantelaroudis

stenos pccom

 

youtube channel