Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

the roots web banners 06

Ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία των Special Olympics
17.01.2013 | 14:07

Ξεκίνησε η Λαμπαδηδρομία των Special Olympics

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ξεκίνησε σήμερα το πρωί από το Ζάππειο η διεξαγωγή της Λαμπαδηδρομίας «Φλόγα της Ελπίδας», στο πλαίσιο των 10ων Παγκόσμιων Χειμερινών αγώνων Special Olympics. Από τις 10.30 το πρωί ισχύουν έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις προκειμένου να διευκολυνθεί η μετακίνηση των λαμπαδηδρόμων στους κεντρικούς δρόμους της πόλης.

Διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 10.30 έως 14.00, ισχύουν στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

* Λ. Βασ. Κωνσταντίνου, στο τμήμα της από τη Λ. Β. Όλγας έως τη Λ. Β. Σοφίας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Αρδηττού, στο τμήμα της από τη Λ. Βουλιαγμένης έως τη Λ. Β. Όλγας, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Β. Κων/νου, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από την οδό Β. Αλεξάνδρου έως την οδό Φειδιππίδου, ρεύμα κυκλοφορίας προς Λ. Κηφισίας, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

* Λ. Μεσογείων, στο τμήμα της από τη Λ. Β. Σοφίας έως την οδό Σινώπης, ρεύμα κυκλοφορίας προς Αγία Παρασκευή.

Β) Διακοπή της κυκλοφορίας από ώρα 10.30 έως 13.00 και απαγόρευση της στάσης και στάθμευσης των οχημάτων από ώρα 06.00 έως 13.00 ισχύουν στις παρακάτω οδούς και λεωφόρους:

* Λ. Βασ. Σοφίας, στο τμήμα της από τη Λ. Αμαλίας έως την οδό Ρηγίλλης, ρεύμα κυκλοφορίας προς ΧΙΛΤΟΝ.

* Λ. Βασ. Όλγας, σε όλο το μήκος της και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας.

* Λ. Αμαλίας, σε όλο το μήκος της, ρεύμα κυκλοφορίας προς οδό Πανεπιστημίου.

* Ηρώδου Αττικού, σε όλο το μήκος της, καθώς και στις καθέτους αυτής έως την πρώτη παράλληλο.

Παρακαλούνται οι οδηγοί των οχημάτων για την καλύτερη εξυπηρέτησή τους και την αποφυγή πρόκλησης κυκλοφοριακών προβλημάτων να αποφύγουν την κίνησή τους στις παραπάνω οδούς και να ακολουθούν τις υποδείξεις των ρυθμιστών τροχονόμων.

Εν τω μεταξύ λίγο μετά την έναρξη της διακοπής κυκλοφορίας, σημειώθηκε ένα τροχαίο ατύχημα στη συμβολή των οδών Ηρώδου Αττικού και Βασιλίσσης Σοφίας, όταν ένας οδηγός Ι.Χ. προσέκρουσε με διερχόμενη μοτοσικλέτα, χωρίς να υπάρξει κάποιος σοβαρός τραυματισμός.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το