Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Δίδυμο διακινούσε ηρωίνη και χασίς στη Ρόδο

the roots web banners 06

Δίδυμο διακινούσε ηρωίνη και χασίς στη Ρόδο
09.12.2017 | 13:16

Δίδυμο διακινούσε ηρωίνη και χασίς στη Ρόδο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Του Μάνου Τσαγκαράκη

Μοίρασαν τις... «δουλειές» στην διακίνηση ναρκωτικών, ένας 49χρονος Έλληνας και ένας 35χρονος αλλοδαπός που δρούσαν στην περιοχή Παστίδα της Ρόδου, καθώς ο πρώτος είχε αναλάβει να «σπρώχνει» ηρωίνη στους πελάτες τους και ο δεύτερος ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης!

Με τις πληροφορίες που συγκέντρωσαν για την δράση τους, οι άνδρες της Ασφαλείας του Λιμενικού οργάνωσαν συντονισμένη επιχείρηση και έκαναν έλεγχο στους δυο... συνεταίρους! Στην κατοχή του 49χρονου ανακάλυψαν ποσότητα ηρωίνης βάρους 50,4 γραμμαρίων, ενώ στις τσέπες του 35χρονου βρήκαν και κατέσχεσαν 2.500 ευρώ που προέρχονταν από τις πωλήσεις του παράνομου εμπορεύματός τους.

Ακολούθησαν έρευνες στα σπίτια των δραστών και σε αυτό του αλλοδαπού εντοπίστηκαν συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη συνολικού βάρους ενός κιλού και 531 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά. Οι δυο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου με κατηγορίες για κατοχή και διακίνηση ναρκωτικών, ενώ επιπλέον κατασχέθηκαν δύο Ι.Χ. που χρησιμοποιούσαν για την διανομή των ναρκωτικών.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το