Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Υπόθεση Πετσίτη: Αντίστροφη μέτρηση για τη «μάχη» στη Βουλή - Απαντήσεις ζητά η αντιπολίτευση

banner roots

Υπόθεση Πετσίτη: Αντίστροφη μέτρηση για τη «μάχη» στη Βουλή - Απαντήσεις ζητά η αντιπολίτευση
13.12.2018 | 09:29

Υπόθεση Πετσίτη: Αντίστροφη μέτρηση για τη «μάχη» στη Βουλή - Απαντήσεις ζητά η αντιπολίτευση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Υπό το άγχος νέων αποκαλύψεων η κυβέρνηση - Σταθάκης: Δεν τον ξέρω, δε μπορώ να πω για τη δουλειά του σε ιδιωτικές εταιρείες - Χρηστίδης: Οι υπουργοί θα υποχρεωθούν να δώσουν απαντήσεις

Με το... ραντεβού της 21ης Δεκεμβρίου να πλησιάζει (σ.σ. θα απαντηθεί η ερώτηση των 21 βουλευτών της ΝΔ στον Νίκο Παππά), η αντιπολίτευση αυξάνει τις πιέσεις της στην κυβέρνηση για την υπόθεση Πετσίτη.

Τον άνθρωπο που είχε προβλέψει το εκλογικό αποτέλεσμα το 2015, στο χαρτί με τις εκτιμήσεις των στενών ανθρώπων του Αλέξη Τσίπρα, ήταν με τον πρωθυπουργό και τον Αλέκο Φλαμπουράρη τη νύχτα της εκλογικής νίκης του Σεπτεμβρίου και στη συνέχεια φωτογραφήθηκε ως... μελλοντικός ηγέτης μπροστά από το τζάκι του Μεγάρου Μαξίμου.

«Οι υπουργοί θα δώσουν απαντήσεις» τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, μιλώντας χθες το βράδυ στον ΘΕΜΑ 104,6. Κληθείς να σχολιάσεις τις δηλώσεις του Γιώργου Σταθάκη, ο οποίος δήλωσε άγνοια για τις δραστηριότητες του στενού φίλου του Νίκου Παππά, ο κ. Χρηστίδης επισήμανε ότι έχουν γεννηθεί ερωτηματικά, που δεν είναι δυνατόν να μείνουν αναπάντητα.

«Οι κ. Τσίπρας και Παππάς δεν μπορούν άλλο να κρύβονται» είχε δηλώσει νωρίτερα την Τετάρτη και ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Ο εξ απορρήτων του Νίκου Παππά, ο περιβόητος Μανώλης Πετσίτης καταγγέλλεται πλέον και επώνυμα ότι "λειτουργούσε ως εκπρόσωπος Υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου". Το ερώτημα προς την κυβέρνηση είναι πλέον πολύ συγκεκριμένο: Ποιες υπηρεσίες παρείχε ο κ. Πετσίτης, σε ποια επιχειρηματικά συμφέροντα, και με τι ανταλλάγματα για την παρέα του Μαξίμου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Για υπόθεση που «αναδεικνύει άρωμα διαπλοκής» έκανε λόγο η Ζωή Κωνσταντοπούλου με αφορμή τα όσα έρχονται στη δημοσιότητα για τον Μανώλη Πετσίτη. Μιλώντας στον ΣΚΑΙ η κυρία Κωνσταντοπούλου είπε ότι ο Πετσίτης «ήταν ο μόνιμος συνοδός στις μετακινήσεις του Παππά την περίοδο που ήταν διευθυντής του γραφείου του Αλέξη Τσίπρα, όταν ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν αντιπολίτευση». «Του κρατούσε την τσάντα στα ραντεβού του» είπε χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας.

Χθες η υπόθεση πήρε νέες διαστάσεις με την καταγγελία στην στην εφημερίδα «Τα Νέα», του Θεόδωρου Κιτσάκου. «Δεχόμουν στο γραφείο μου, επισκέψεις υπηρεσιακού χαρακτήρα από τον κ. Πετσίτη, ο οποίος λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μαξίμου» δήλωσε ο πρώην διευθύνων σύμβουλος της ΔΕΠΑ.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το