Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Μόριας ο Κ. Μητσοτάκης

sympan eklogiko

Στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Μόριας ο Κ. Μητσοτάκης
13.03.2019 | 09:42

Στο κέντρο υποδοχής προσφύγων της Μόριας ο Κ. Μητσοτάκης

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Επίσκεψη στη Λέσβο πραγματοποιεί σήμερα ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης.

O κ. Μητσοτάκης θα επισκεφθεί το μεσημέρι το Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια. Αργότερα, στις 6.20 το απόγευμα, ο πρόεδρος της ΝΔ θα μιλήσει σε εκδήλωση που διοργανώνουν από κοινού οι ΝΟΔΕ Λέσβου, Λήμνου, Σάμου και Χίου.

Η παρουσία του προέδρου της ΝΔ, λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές εκλογές, γίνεται αφενός για να στηρίξει την υποψηφιότητα της Χριστίνας Καλογήρου, η οποία διεκδικεί την επανεκλογή της στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, αφετέρου αποτελεί ένα μήνυμα της σημασίας που δίνει στο προσφυγικό, καθώς το μεσημέρι θα βρεθεί στο Κέντρο Υποδοχής και Ταυτοποίησης Προσφύγων στη Μόρια.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα δει εκ νέου δια ζώσης την κατάσταση που επικρατεί σε κέντρο υποδοχής προσφύγων, ενώ υπενθυμίζεται ότι έχει επισκεφθεί το αντίστοιχο στη Σάμο, χαρακτηρίζοντας εξοργιστικό το γεγονός ότι –ενώ η χώρα μας έχει στη διάθεση της 1,6 δισ. ευρώ- οι συνθήκες διαβίωσης των ανθρώπων σε αυτά τα κέντρα προσβάλουν την ανθρώπινη ζωή.

radio banner small

4 p6C94

h limnos mprostadream ad

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018