Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πανελλήνιες 2019: Πρεμιέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα
Πανελλήνιες 2019: Πρεμιέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα
07.06.2019 | 09:28

Πανελλήνιες 2019: Πρεμιέρα για τα ΓΕΛ με Νεοελληνική Γλώσσα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σειρά των υποψηφίων των ΓΕΛ είναι να μπουν στις αίθουσες, για τις Πανελλήνιες του 2019, καθώς δίνουν το πρώτο τους μάθημα.

Οι υποψήφιοι των Γενικών Λυκείων θα δώσουν το πρώτο τους διαγώνισμα, το οποίο θα είναι στην Νέα Ελληνική Γλώσσα, παίρνοντας σειρά έτσι από τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ, που μια μέρα πριν έδωσαν στα Νέα Ελληνικά.

Δεκάδες χιλιάδες μαθητών θα εισέλθουν στις αίθουσες για να δώσουν με την σειρά τους το πρώτο μάθημα. Η συνέχεια θα είναι πιο δύσκολη, καθώς καλούνται να δώσουν εννέα μαθήματα σε τέσσερις ημέρες.

Το πρόγραμμα των εξετάσεων για τους υποψηφίους των ΓΕΛ
10 Ιουνίου: Αρχαία Ελληνική Γλώσσα (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών) και Μαθηματικά (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
12 Ιουνίου: Ιστορία (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Φυσική (ΟΠ Θετικών σπουδών) και Ανάπτυξη Εφαρμογών σε Προγραμματιστικό Περιβάλλον (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
14 Ιουνίου: Λατινικά (ΟΠ Ανθρωπιστικών Σπουδών), Χημεία (ΟΠ Θετικών Σπουδών) και Αρχές Οικονομικής Θεωρίας (ΟΠ Σπουδών Οικονομίας και Πληροφορικής)
18 Ιουνίου: Βιολογία (ΟΠ Θετικών Σπουδών και Γενικής Παιδείας).
Αύριο, 8 Ιουνίου θα επιστρέψουν στις αίθουσες οι μαθητές των ΕΠΑΛ, όπου θα εξεταστούν στα μαθηματικά και συγκεκριμένα στην άλγεβρα.

Πηγή: iefimerida.gr

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018