Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μάνη: «Μάχη» για την απαγόρευση των ρακετών στην παραλία

the roots web banners 06

Μάνη: «Μάχη» για την απαγόρευση των ρακετών στην παραλία
04.07.2013 | 10:35

Μάνη: «Μάχη» για την απαγόρευση των ρακετών στην παραλία

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε «μάχη» μεταξύ των νέων και των επιχειρηματιών της περιοχής τείνει να εξελιχθεί η απαγόρευση του παιξίματος ρακετών με απόφαση, μάλιστα, του δημοτικού συμβουλίου Δυτικής Μάνης.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει σε δηοσίευμά της η aftodioikisi.gr, το δημοτικό συμβούλιο απαγόρευσε τις ρακέτες στην παραλία Καλογριάς στην Στούπα τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, μετά από αίτηση – διαμαρτυρία των Συνδέσμου Καταλυματιών Δυτικής Μάνης και Συλλόγου Επαγγελματιών Στούπας σύμφωνα με την οποία «έχουμε γίνει μάρτυρες εξαιρετικά δυσάρεστων καταστάσεων στο παρελθόν και δέκτες έντονων διαμαρτυριών από τους πελάτες μας.

Οι τραυματισμοί είναι συχνοί. Διαμάχες μεταξύ λουομένων και παικτών είναι καθημερινά αναπόφευκτες και συνήθως όχι αναίμακτες. Συχνά ανοίγουν μύτες, μωλωπίζονται μάτια και ανοίγουν κεφάλια, διότι ξεφεύγουν και ρακέτες, με αποτέλεσμα μια κυρία να υποστεί εξαιρετικά σοβαρό κάταγμα στην γνάθο», καταλήγουν στο υπόμνημά τους.

Ο δήμαρχος Δυτικής Μάνης Δημήτρης Γιαννημάρας τόνισε ότι η απόφαση ελήφθη λόγω των τραυματισμών, ωστόσο πρόσθεσε ότι μετά τις διαμαρτυρίες των νέων της περιοχής που τον επισκέφθηκαν στο γραφείο του, δηλώνει ανοιχτός εφόσον του τα καταθέσουν και γραπτώς να τεθεί εκ νέου το θέμα σε συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου προκειμένου να αρθεί η απαγόρευση.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel