Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>ΕΣΗΕΠΗΝ: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων (photos)
ΕΣΗΕΠΗΝ: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων (photos)
16.12.2019 | 18:03

ΕΣΗΕΠΗΝ: Σε ζεστή ατμόσφαιρα η Χριστουγεννιάτικη γιορτή για τα παιδιά των δημοσιογράφων (photos)

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Μέσα σε μια ζεστή και εγκάρδια ατμόσφαιρα, γεμάτη από τα χαμόγελα των μικρών αλλά και των μεγάλων, πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής, 15 Δεκεμβρίου, στην Πάτρα, η καθιερωμένη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ένωσης Συντακτών Ημερήσιων Εφημερίδων Πελοποννήσου, Ηπείρου και Νήσων (ΕΣΗΕΠΗΝ) για τα παιδιά των δημοσιογράφων.

Στην καλαίσθητα στολισμένη, αίθουσα εκδηλώσεων της Ένωσης Συντακτών, οι μικροί μας φίλοι, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν μια εξαιρετικά επίκαιρη και ενδιαφέρουσα θεατρική παράσταση με τίτλο «Φιλία για έναν», μια ιστορία βασισμένη στο παραμύθι «ο πιστός φίλος» του Όσκαρ Ουάιλντ, που απέδωσαν θαυμάσια οι επαγγελματίες ηθοποιοί Γεωργία Ηλιοπούλου, Σοφία Νικολετάκη.

Τα παιδιά και οι γονείς τους ενθουσιάστηκαν από την παράσταση, τα γλυκίσματα και τα δώρα, που μοίρασαν τα Δ.Σ. ΕΣΗΕΠΗΝ και ΤΕΑΣ. Τόσο ο Πρόεδρος της ΕΣΗΕΠΗΝ Κυριάκος Κορτέσης όσο και ο Πρόεδρος του ΤΕΑΣ Θανάσης Μπαμπανέβας, ευχήθηκαν καλές γιορτές, με υγεία για όλους τους συναδέλφους που μοχθούν καθημερινά κάτω από αντίξοες συνθήκες για την ενημέρωση της κοινής γνώμης.

Ανάλογες εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε όλα τα τμήματα της ΕΣΗΕΠΗΝ και του ΤΕΑΣ στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, την Ήπειρο και όλα τα νησιά.

 

Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018