Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Η περιφέρεια Β. Αιγαίου κάνει επίταξη επιχείρησης οικοδομικών υλικών | Ο Μουτζούρης δεν γνωρίζει | Ο πολίτης αντιδρά (video)

banner roots

Η περιφέρεια Β. Αιγαίου κάνει επίταξη επιχείρησης οικοδομικών υλικών | Ο Μουτζούρης δεν γνωρίζει | Ο πολίτης αντιδρά (video)
13.02.2020 | 12:41

Η περιφέρεια Β. Αιγαίου κάνει επίταξη επιχείρησης οικοδομικών υλικών | Ο Μουτζούρης δεν γνωρίζει | Ο πολίτης αντιδρά (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μπάχαλο επικρατεί στα νησιά με την ανακοίνωση επιτάξης εκτάσεων από την κυβέρνηση, ωστόσο στη Σάμο, ζήτησαν από επιχειρηματία να μεταφέρει το μαγαζί του σε άλλον χώρο, καθώς αυτό βρίσκεται δίπλα στο νέο ΚΥΤ που χτίζεται. Την ίδια ώρα που ο Περιφερειάρχης Β. Αιγίου, Κώστας Μουτζούρης, διαδηλώνει κατά των επιτάξεων, έξω από το υπουργείο Εσωτερικών.

Ο κ. Αλέξανδρος Κρητικός χέει επιχείρηση με οικοδομικά υλικά , η οποία είναι σχεδόν εφαπτόμενη με το ΚΥΤ και την Τετάρτη ειδοποιήθηκε με ανεπίσημο τρόπο ότι θα πρέπει να βρει νέο χώρο.

«Είχαμε κάποια ανησυχία ότι κάτι μεγάλο θα γίνει στην περιοχή. Χθες ήρθαν κάποιοι υπάλληλοι από την Περιφέρεια και μου είπαν αν έχω κάποιο χώρο να κάνω μετεγκατάσταση. Τους ρώτησα τον λόγο και μου είπαν γιατί πρέπει. Τους είπα ότι ο Ειδικός Γραμματέας Πρώτης Υποδοχής, ο κ. Λογοθέτης με διαβεβαίωσε ότι δεν θα πειραχτεί η επιχείρηση και μου απάντησαν ότι δεν ξέρουν και να δεν έχω βρει χώρο να ψάξω να βρω», είπε ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης στον Alpha και το «Εκτός Γραμμής», με τους Τάκη Χατζή και Λίδα Μπόλα, με τον κ. Κώστα Μουτζούρη, περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου να απαντά:

«Ένας υπάλληλος μπορεί να κάνει κάτι που δεν είναι απόλυτα σωστό. Η γραμμή της Περιφέρειας δηλώνεται και κατατίθεται από τον εκλεγμένο Περιφερειάρχη. Είμαστε ξεκάθαρα κατά των επιτάξεων. Δεν γνωρίζω κάτι για το περιστατικό».

 

Πηγή: newpost.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel