Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό θα διαρκέσουν και μετά τις 6 Απριλίου, προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

banner roots

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό θα διαρκέσουν και μετά τις 6 Απριλίου, προανήγγειλε ο Γεωργιάδης
28.03.2020 | 12:19

Απαγόρευση κυκλοφορίας: Τα μέτρα για τον κορωνοϊό θα διαρκέσουν και μετά τις 6 Απριλίου, προανήγγειλε ο Γεωργιάδης

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Την παράταση της απαγόρευσης κυκλοφορίας πέραν της 6ης Απριλίου λόγω κορωνοϊού προανήγγειλε ο υπ. Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης.

Μιλώντας στην εκπομπή «Τώρα Ό,τι Συμβαίνει» του OPEN TV ο υπουργός Ανάπτυξης, Αδωνις Γεωργιάδης δήλωσε ότι «τα μέτρα για την απαγόρευση της κυκλοφορίας στη χώρα μας θα διαρκέσουν πολύ περισσότερο από τις 6 Απριλίου».

Ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης ξεκαθάρισε ότι η κατάσταση στη χώρα μας είναι αρκετά καλύτερα συγκριτικά με άλλες χώρες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να παρθούν όλα τα μέτρα για να αντιμετωπιστεί ο κορωνοϊός.

Αναφερόμενος στα αντισηπτικά, σημείωσε ότι σύντομα θα αντιμετωπισθεί το πρόβλημα  με αυτά και τόνισε ότι θα γίνουν τα πάντα για να υπάρχουν και μάσκες στην αγορά. «Η αισχροκέρδεια είναι κάτι ανήθικο. Γι’ αυτό και επέβαλα πρόστιμο 50.000 ευρώ σε συγκεκριμένα εταιρεία. Θα είμαστε αμείλικτοι με την αισχροκέρδεια»,ξεκαθάρισε ο κ. Γεωργιάδης.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel