Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Nestlé Ελλάς και ACEin του ΟΠΑ διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Ignite Ideas

banner roots

Nestlé Ελλάς και ACEin του ΟΠΑ διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Ignite Ideas
05.06.2020 | 20:19

Nestlé Ελλάς και ACEin του ΟΠΑ διοργανώνουν για δεύτερη χρονιά το πρόγραμμα Ignite Ideas

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Το πρόγραμμα Ignite Ideas διοργανώνεται για δεύτερη φορά με πρωτοβουλία της Nestlé Ελλάς και υλοποιείται με την υποστήριξη του Κέντρου Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Στόχος του προγράμματος είναι να υποστηριχθούν καινοτόμες προτάσεις με στόχο να υλοποιηθούν πιλοτικά σε πραγματικό περιβάλλον μέσω καθοδήγησης, του κατάλληλου επιχειρηματικού μοντέλου και την αξιοποίηση νέων τεχνολογιών. Στο πρόγραμμα μπορούν να συμμετέχουν επιχειρηματικές και ερευνητικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στους τομείς του περιβάλλοντος, της ενέργειας, της κλιματική αλλαγής, της βιώσιμης ανάπτυξης και της κοινωνικής επιχειρηματικότητας. Πιο συγκεκριμένα, οι θεματικοί τομείς του προγράμματος είναι:

  • Διαχείριση, ανακύκλωση ή/και επαναχρησιμοποίηση υλικών, συσκευασιών και απορριμμάτων (στάδια κυκλικής οικονομίας)
  • Εκπαίδευση και ευαισθητοποίηση της ελληνικής κοινωνίας για το περιβάλλον
  • Βιώσιμη εφοδιαστική αλυσίδα και μεταφορές
  • Ανοιχτή θεματική ενότητα σε σχέση με το περιβάλλον

Οι συμμετέχοντες, εφόσον διακριθούν, θα έχουν την ευκαιρία να λάβουν σημαντική υποστήριξη και καθοδήγηση από εξειδικευμένα στελέχη της Nestlé και του Κέντρου ACEin σε όλη τη διάρκεια του προγράμματος, με στόχο την ανάπτυξη και υλοποίηση της ιδέας τους σε πραγματικό περιβάλλον.

Οι αιτήσεις συμμετοχής πραγματοποιούνται ηλεκτρονικά εδώ μέχρι τις 30 Ιουνίου 2020.

Για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Κέντρο ACEin στα τηλέφωνα 210 8203827/6988192275 ή στο e-mail Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Σχετικά με τη Nestlé

Η Nestlé είναι η μεγαλύτερη εταιρεία τροφίμων και ροφημάτων παγκοσμίως. Με παρουσία σε 189 χώρες σε όλο τον κόσμο και 308.000 εργαζομένους, ο Όμιλος δεσμεύεται σε έναν σκοπό: να ενισχύσει την ποιότητα ζωής και να συνεισφέρει σε ένα πιο υγιές μέλλον. Η Nestlé προσφέρει μια μεγάλη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για τους ανθρώπους και τα κατοικίδιά τους για κάθε στάδιο της ζωής τους. Οι περισσότερες από 2.000 μάρκες της περιλαμβάνουν από προϊόντα με παγκόσμια αναγνώριση όπως ο Nescafé ή η Nespresso μέχρι αγαπημένες τοπικές μάρκες, όπως ο ελληνικός καφές Λουμίδης Παπαγάλος και το φυσικό μεταλλικό νερό Κορπή. Η στρατηγική για Διατροφή, Υγεία και Ευεξία οδηγεί την επιχειρηματική δραστηριότητα της εταιρείας. Τα κεντρικά γραφεία του Ομίλου Nestlé βρίσκονται στην ελβετική πόλη Vevey, όπου η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από 150 χρόνια.

Για περισσότερες πληροφορίες

Nestlé Ελλάς                                                  

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ. 210 6884111

https://www.nestle.gr/

Πληροφορίες για το Κέντρο ACEin ΟΠΑ

Στο πλαίσιο της συνολικής στρατηγικής για Καινοτομία και Επιχειρηματικότητα, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών (ΟΠΑ) δημιούργησε το Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin), τη θερμοκοιτίδα του Πανεπιστημίου. Στόχος του Κέντρου ACEin αποτελεί η υποστήριξη νέων επιχειρηματικών σχημάτων και ερευνητικών ομάδων στην ανάπτυξη και υλοποίηση των καινοτόμων επιχειρηματικών τους ιδεών. Μεταξύ άλλων παρέχει υπηρεσίες φιλοξενίας, εκπαίδευσης, υποστήριξης, δικτύωσης. Το Κέντρο βοηθάει τα επωφελούμενα επιχειρηματικά σχήματα να αναπτύξουν τις ιδέες τους και να προχωρήσουν από το στάδιο της ιδέας στο στάδιο της επιχειρηματικής υλοποίησης, αυξάνοντας παράλληλα τις πιθανότητες επιτυχίας μέσα από συνεχή αλληλεπίδραση με την αγορά. Επίσης, παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο στην επιχειρηματική αξιοποίηση ερευνητικών αποτελεσμάτων.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κέντρο Στήριξης Επιχειρηματικότητας και Καινοτομίας (ACEin) ΟΠΑ

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Τηλ: 210 8203827/6988192275

www.acein.aueb.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το