Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χαρδαλιάς: Δεν έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό

banner roots

Χαρδαλιάς: Δεν έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό
08.06.2020 | 19:33

Χαρδαλιάς: Δεν έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Εξηγήσεις σχετικά με την επαναφορά της καθημερινής -αν και γραπτής- ενημέρωσης για την εξέλιξη της πανδημίας του κορωνοϊού έδωσε σήμερα από τη Θεσσαλονίκη, ο υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας, Νίκος Χαρδαλιάς

«Όποιος νομίζει ότι έχουμε απαλλαγεί από τον κορωνοϊό κάνει λάθος», ανέφερε απαντώντας σε σχετική ερώτηση και προσθέτοντας ότι δεν έχει αλλάξει τίποτα στην καθημερινότητα του ίδιου και του εκπροσώπου του ΕΟΔΥ, Σωτήρη Τσιόδρα.

«Το ζήτημα είναι να παραμείνουμε σε επιφυλακή, να παραμείνουμε σε εγρήγορση και να συνειδητοποιήσουμε όλοι ότι το ζήτημα της εξέλιξης του ιού είναι πάνω και πέρα από οτιδήποτε άλλο σε σχέση», είπε χαρακτηριστικά σύμφωνα με το ρεπορτάζ του GRtimes.gr και πρόσθεσε πως αν ο καθένας τηρεί τα μέτρα είναι πιο εύκολο να σταματήσουν μικροί πυρήνες που μπορεί να δημιουργήσουν πολλαπλασιαστές.

«Δε θα εξαφανιστούν τα κρούσματα», τόνισε και υπογράμμισε ότι πρέπει να εφαρμοστούν τα πρωτόκολλα ώστε αυτά να μη δημιουργήσουν πρόβλημα.

Σχετικά με τα πρόσφατα «εισαγόμενα» κρούσματα, ο κ. Χαρδαλιάς τόνισε ότι παρακολουθούνται επιδημιολογικά όλες οι χώρες, όχι μόνο οι 29 και με βάση τα δεδομένα και τα σχετικά πρωτόκολλα γίνονται οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι.

 

Πηγή: protothema.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το