Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Κορωνοϊός: Θετική ιερόδουλη σε νησί- Συναγερμός για την ιχνηλάτηση των επαφών της

banner roots

Κορωνοϊός: Θετική ιερόδουλη σε νησί- Συναγερμός για την ιχνηλάτηση των επαφών της
02.08.2020 | 13:38

Κορωνοϊός: Θετική ιερόδουλη σε νησί- Συναγερμός για την ιχνηλάτηση των επαφών της

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Η γυναίκα έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό - Εξαιρετικά δύσκολη η ιχνηλάτιση των επαφών της

Συναγερμό στις υγειονομικές αρχές νησιού έχει σημάνει η επιβεβαίωση ότι ιερόδουλη έχει προσβληθεί από τον κορωνοϊό, με κίνδυνο να δημιουργηθεί εστία διασποράς. Το συγκεκριμένο κρούσμα επιβεβαιώθηκε σε νησί και αμέσως κινητοποιήθηκε ο δήμος του νησιού, ζητώντας από τον ΕΟΔΥ και τις συναρμόδιες υπηρεσίες άμεση συνδρομή για την ιχνηλάτιση των επαφών της συγκεκριμένης γυναίκας. Το επιπλέον πρόβλημα είναι ότι στενό συγγενικό της πρόσωπο εργάζεται σε δημόσια υπηρεσία και επίσης έρχεται σε καθημερινή επαφή με κόσμο- για το συγγενικό πρόσωπο αναμένεται το αποτέλεσμα του τεστ για τον κορωνοϊό.

Η μεγάλη δυσκολία όμως, είναι να ιχνηλατηθούν οι επαφές της ίδιας της γυναίκας, αφού έχει έρθει σε επαφή με αρκετούς ανθρώπους. Ήδη, της έχει ζητηθεί να δώσει τα ονόματα όσων γνωρίζει προκειμένου να υποβληθούν σε τεστ με την απειλή εισαγγελικής εντολής για να το κάνει, ωστόσο και πάλι είναι μάλλον απίθανο να γνωρίζει όλους όσοι ήρθαν σε επαφή μαζί της.
Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δήμαρχος του νησιού είναι δυσαρεστημένο από το έλλειμμα ενημέρωσης για το αποτέλεσμα της ιχνηλασίας, παρόλο που όμως λέει έχει μιλήσει με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel