Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Επέστρεψαν οι Έλληνες από το Ντουμπάι | Rapid test σε όλους

banner roots

Επέστρεψαν οι Έλληνες από το Ντουμπάι | Rapid test σε όλους
03.01.2021 | 17:28

Επέστρεψαν οι Έλληνες από το Ντουμπάι | Rapid test σε όλους

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Η πρώτη πτήση από Ντουμπάι ήρθε ήδη στην Ελλάδα - Σε ισχύ αυστηροί έλεγχοι από το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, έπειτα από τις απίστευτες εικόνες συνωστισμού στα Εμιράτα

   

Με αυστηρούς ελέγχους στα αεροδρόμια, υποδέχονται οι Αρχές τους Έλληνες, οι οποίοι έκαναν γιορτές εκτός χώρας.

Σήμερα αναμενόταν η πρώτη πτήση από το Ντουμπάι, οποία γύρισε στα πάτρια εδάφη τους Έλληνες εκείνους, που προτίμησαν να αλλάξουν τον χρόνο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Όταν έφτασαν στην Ελλάδα, πραγματοποίησαν rapid test, ενώ όπως δήλωσαν μιλώντας στους δημοσιογράφους, μέσα στο αεροπλάνο τηρήθηκαν όλα τα προβλεπόμενα μέτρα ασφαλείας. Όποιος βγει θετικός, θα ακολουθηθεί η διαδικασία του ΕΟΔΥ.
Μετά τις απίστευτες εικόνες συγχρωτισμού στο αεροδρόμιο, στα κλαμπ και τα εμπορικά κέντρα του Αραβικού Εμιράτου για τον εορτασμό του νέου έτους, όπου παρευρέθηκαν εκατοντάδες συμπατριώτες μας οι οποίοι ταξίδεψαν από Αθήνα, από το βράδυ της Παρασκευής με εντολή Χαρδαλιά, αυστηροποιούνται οι έλεγχοι σε όλους τους επιβάτες πτήσεων από Ενωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Στελέχη του ΕΟΔΥ είχαν προειδοποιήσει μερικές ώρες πριν για την ανεξέλεγκτη κατάσταση που επικρατούσε στο Λας Βέγκας της Ανατολής, το κοσμοπολίτικο Ντουμπάι, επισημαίνοντας την παρουσία πολλών συμπατριωτών μας που βρέθηκαν εκεί  με σκοπό να αλλάξουν χρόνο σε μια πόλη που δεν υφίσταντο αυστηροί προορισμοί στην διασκέδαση.

Πηγή: protothema.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel