Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Click in shop: Πότε ανοίγουν τα καταστήματα | Πώς θα ψωνίζουμε
facebook seminaria
Click in shop: Πότε ανοίγουν τα καταστήματα | Πώς θα ψωνίζουμε
06.01.2021 | 11:19

Click in shop: Πότε ανοίγουν τα καταστήματα | Πώς θα ψωνίζουμε

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Επαναφορά στο σύστημα του click away από την ερχόμενη Δευτέρα κι αν όλα πάνε καλά, πέρασμα στο επόμενο στάδιο, που προβλέπει φυσική παρουσία των πελατών με ραντεβού (click in shop), στις 18 του μήνα, προβλέπει ο ανεπίσημος σχεδιασμός για το λιανεμπόριο.

Οι έμποροι, μετά τον αιφνιδιασμό της άρσης του click away για την τρέχουσα εβδομάδα, παρακολουθούν με κομμένη την ανάσα τα επιδημιολογικά στοιχεία, που δημοσιοποιούνται κάθε απόγευμα, προσδοκώντας ότι η έστω βραδεία μείωση των κρουσμάτων δεν θα αναστραφεί τις επόμενες ημέρες. Αν και το δεκαήμερο που ακολουθεί την περίοδο των εορτών είναι συνήθως «νεκρό», αυτήν τη χρονιά, όπου όλα έχουν ανατραπεί, κάθε ημέρα θεωρείται υπερπολύτιμη για τα εμπορικά καταστήματα που συνεχίζουν να γράφουν απώλειες.
 
Χειμερινές εκπτώσεις από Δευτέρα -Ζητούν λειτουργία του click in shop οι επιχειρηματίες
Η προσοχή, πλέον, στρέφεται στην περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, οι οποίες ξεκινούν τη Δευτέρα και ήδη ανεβαίνει ο «πυρετός» των προεκπτώσεων και των προσφορών, προκειμένου να «ζεσταθούν» οι καταναλωτές. Αυτό που σημειώνουν, πάντως, παράγοντες της αγοράς, είναι ότι εάν δεν ξεκινήσει εγκαίρως το click into store, οι απώλειες τους θα διευρυνθούν, αφού δεν νοούνται ψώνια σε περίοδο εκπτώσεων χωρίς ψάξιμο εντός του καταστήματος.
 
Τα στοιχεία των προηγούμενων ετών δείχνουν ότι οι χειμερινές εκπτώσεις δεν λειτούργησαν ως κράχτης, καθώς η χριστουγεννιάτικη αγορά απορροφούσε μεγάλο μέρος της ζήτησης. Ωστόσο, φέτος εκτιμάται ότι τα πράγματα θα είναι διαφορετικά. Σημειωτέον ότι στις ετήσιες έρευνες της ΕΣΕΕ, περισσότεροι από τους μισούς επιχειρηματίες χαρακτηρίζουν την περίοδο έως 31 Ιανουαρίου ως την καλλίτερη περίοδο των χειμερινών εκπτώσεων, γεγονός που επιτείνει την αγωνία των εμπόρων για γοργή επιστροφή σε μια σχετική κανονικότητα.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018