Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο | Το προφίλ των δραστών, πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

banner roots

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο | Το προφίλ των δραστών, πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.
14.05.2021 | 09:10

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σήμερα η κηδεία της Καρολάιν στην Αλόννησο | Το προφίλ των δραστών, πού καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σήμερα το μεσημέρι, στις 15:00, θα πραγματοποιηθεί στην Αλόννησο η κηδεία της 20χρονης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε στο σπίτι της στα Γλυκά Νερά από κακοποιούς που μπήκαν με σκοπό τη ληστεία.

H σορός της άτυχης κοπέλας θα μεταφερθεί από την Αθήνα στον Βόλο και από εκεί με πλοίο της γραμμής θα φτάσει στο νησί, όπου μεγάλωσε. 
 
Αυτό είναι το προφίλ των δραστών -Στο μικροσκόπιο της ΕΛ.ΑΣ. τρεις παρόμοιες ληστείες
Την ίδια στιγμή, η ΕΛ.ΑΣ. εργάζεται νυχθημερόν για να βρει τους δράστες της στυγερής δολοφονίας. Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των Αρχών, ο ένας από τους δράστες, ο «κοντός», είναι εκείνος που έδεσε και έπνιξε την άτυχη 20χρονη στο δωμάτιό της. Ο δράστης υπολογίζεται ότι έχει ύψος περίπου 1,70 μ. και είναι ευτραφής. Επίσης, φορούσε μια μπαλακλάβα που κάλυπτε όλο του το πρόσωπο, εκτός από τα μάτια. Οσον αφορά στους άλλους δύο δράστες, οι οποίοι ακινητοποίησαν και έδεσαν τον 32χρονο, σύμφωνα με τις καταθέσεις του πιλότου, ήταν ψηλοί, αδύνατοι και μαυροντυμένοι. Χαρακτηριστικό ήταν πως ο ένας κρατούσε ένα ασημένιο περίστροφο, ενώ ο δεύτερος ένα μαύρο πιστόλι, όπως κατέθεσε ο ίδιος.
 
 
Γλυκά Νερά: Τρεις ληστείες στο μικροσκόπιο της αστυνομίας
Oι Αρχές έχουν στρέψει τις έρευνές τους σε τρεις ληστείες, σε Κορωπί, Αρτέμιδα και Αγία Παρασκευή. Οι ληστείες αυτές έγιναν με τον ίδιο τρόπο εισβολής και ήταν κυρίως σε σπίτια όπου έμεναν ηλικιωμένοι, ενώ διακρίνονται και από ανάλογη βαρβαρότητα.
 
Στο Κορωπί εισέβαλαν στο σπίτι ενός 86χρονου, τον ξυλοκόπησαν και απέσπασαν λίγα χρήματα. Στην Αγία Παρασκευή μπήκαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού, όπου παρέμειναν αρκετή ώρα στον χώρο. Ωστόσο, η πιο βίαιη ληστεία από τις τρεις ήταν στην Αρτέμιδα, όπου εισέβαλαν σε σπίτι 84χρονης, την έδεσαν με καλώδια και την ξυλοκόπησαν βάναυσα.
 
Παράλληλα, μετά την επικήρυξη των Αρχών για πληροφορίες, έχουν ληφθεί εκατοντάδες μαρτυρίες, όμως προς το παρόν δεν είναι αξιοποιήσιμες. Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ. υπάρχει επίσης και ένα βίντεο με πιθανό τσιλιαδόρο από την ημέρα της τέλεσης του εγκλήματος.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το