Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Παρόντες στο ραντεβού θανάτου για τον Μάριο Παπαγεωργίου οι δύο συλληφθέντες | Η πυρπόληση που τους αποκάλυψε

banner roots

Παρόντες στο ραντεβού θανάτου για τον Μάριο Παπαγεωργίου οι δύο συλληφθέντες | Η πυρπόληση που τους αποκάλυψε
12.05.2023 | 09:04

Παρόντες στο ραντεβού θανάτου για τον Μάριο Παπαγεωργίου οι δύο συλληφθέντες | Η πυρπόληση που τους αποκάλυψε

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Το κατώφλι του ανακριτή αναμένεται να περάσουν σήμερα ο 53χρονος και ο 54χρονος, που συνελήφθησαν μετά την έκδοση σχετικών ενταλμάτων, για την υπόθεση αρπαγής και δολοφονίας του 26χρονου Μάριου Παπαγεωργίου, στους οποίους αποδίδεται κομβικός ρόλος στην υπόθεση-μυστήριο, που συγκλόνισε.

Αντιμετωπίζουν βαριές κατηγορίες και συγκεκριμένα, ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση κατά συναυτουργία και αρπαγή κατά συναυτουργία.
 
Φέρονται να συμμετείχαν στο ραντεβού θανάτου που έστησε ο 78χρονος εγκέφαλος στον Μάριο -καθώς υπάρχουν συνομιλίες μεταξύ τους που οδήγησαν και στη σύλληψή τους- τον Αύγουστο του 2012, στη Νέα Πέραμο, και στην εξαφάνιση της σορού του.
 
Η «μυρωδιά από τα καμένα» και το Fiat
Σε μία από αυτές τις συνομιλίες, ο ένας από τους δύο φέρεται να ανέφερε στον «εγκέφαλο» ότι «η μυρωδιά από τα καμένα ήταν απαίσια».
 
Σύμφωνα με τις πληροφορίες του iefimerida, τα στελέχη του Τμήματος Ανθρωποκτονιών έλαβαν παραγγελία προκειμένου να εντοπίσουν συγκεκριμένο όχημα μάρκας Fiat, με το οποίο φέρεται να έγινε η μεταφορά του Μάριου από την περιοχή του Κιθαιρώνα, που τον είχαν οδηγήσει αρχικά, προς τη Φθιώτιδα και να ερευνηθεί στα εγκληματολογικά εργαστήρια τυχόν ύπαρξη DNA.
 
Οι αστυνομικοί κατάφεραν και εντόπισαν το όχημα αυτό, όπως αναφέρουν αρμόδιες πηγές ενημέρωσης στο iefimerida, στην οδό Ηρακλειδών, στην Αθήνα, καμένο, το 2021.
 
Τη φωτιά φέρεται να έβαλε ο ένας από τους δύο συλληφθέντες, στον οποίο ανήκε, όταν ενημερώθηκε ότι έχει βρεθεί στο κάδρο των Αρχών.
 
Ωστόσο, ενώπιον των αστυνομικών υποστήριξε πως δεν είχε ιδέα, τονίζοντας πως δεν έκανε τίποτε, ότι δεν έχει ούτε τηλέφωνο, ενώ έδωσε και τη διεύθυνση φίλης του, λέγοντας πως δεν είχε δικό του σπίτι.
 
Οι δύο αστυνομικοί, γιοι του «εγκεφάλου»
Την ίδια ώρα, σημαντικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις και σχετικά με  τα τέσσερα άτομα που φέρονται να σχετίζονται με την υπόθεση, για τα οποία υπήρχαν ενδείξεις και υπόνοιες για την εμπλοκή τους από την αρχή.
 
Πρόκειται για τους δύο γιους του «εγκεφάλου», που είναι και οι δύο αστυνομικοί (ο ένας υπηρετεί σε υπηρεσία ασφαλείας και ο άλλος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα που τον έχουν θέσει εκτός υπηρεσίας), τη σύζυγο του 78χρονου και έναν μηχανικό αυτοκινήτων.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel