Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Σοκ από το φονικό ξυλοδαρμό 52χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Τον ξυλοκόπησαν γιατί δεν ήθελαν το γραφείο τελετών»

the roots web banners 06

Σοκ από το φονικό ξυλοδαρμό 52χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Τον ξυλοκόπησαν γιατί δεν ήθελαν το γραφείο τελετών»
14.05.2023 | 08:19

Σοκ από το φονικό ξυλοδαρμό 52χρονου στη Θεσσαλονίκη: «Τον ξυλοκόπησαν γιατί δεν ήθελαν το γραφείο τελετών»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Σε σοκ βρίσκεται η Θεσσαλονίκη, αλλά και ολόκληρο το πανελλήνιο από τον ξυλοδαρμό ενός 52χρονου που οδήγησε στον θάνατό του, σε γειτονιά της Νεάπολης. Δράστες του φονικού δύο αδέρφια αρμενικής καταγωγής 40 και 42 ετών αντίστοιχα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 52χρονος τάιζε -έξω από το γραφείο τελετών που διατηρεί στη γειτονιά αδέσποτα γατάκια- κάτι που έδωσε «πάτημα» στους δύο δράστες να ξεκινήσουν καβγά με το θύμα, όπως άλλωστε συχνά έκαναν. Χαρακτηριστικά γείτονες αναφέρουν ότι τα δύο αδέρφια δεν ήθελαν το γραφείο τελετών στην γειτονιά τους και έβρισκαν συνεχώς αφορμές για να τσακώνονται με το θύμα.
 
Χθες ο γιος του 52χρονου μιλώντας στο iefimerida.gr κατήγγειλε ότι οι δύο συλληφθέντες ξυλοκόπησαν τον πατέρα του μέχρι θανάτου. Όλο αυτό κράτησε περίπου 1 λεπτό, ωστόσο όπως αποδείχθηκε λίγο αργότερα τα χτυπήματα των δύο δραστών ήταν μοιραία, με τον 52χρονο άνδρα να αφήνει την τελευταία του πνοή.
 
Ξέσπασε ο γιος του 52χρονου που βρήκε τραγικό θάνατο
«Ο πατέρας μου ήταν στο γραφείο και τάιζε αδέσποτα γατάκια. Τότε, οι δύο δράστες κλώτσησαν το πιάτο με το οποίο τάιζε τις γάτες, τον έριξαν κάτω και τον χτυπούσαν. Τον ξυλοκόπησαν γιατί δεν ήθελαν το γραφείο στη γειτονιά. Τα αδέσποτα ήταν η αφορμή για τον καβγά», είπε ο γιος του 52χρονου, μη μπορώντας να πιστέψει το πώς «έφυγε» έτσι ξαφνικά ο πατέρας του.
 
Μετά την άγρια επίθεση, τα δυο αδέλφια έφυγαν, αφήνοντας το θύμα πεσμένο στο δρόμο, έξω από το γραφείο τελετών που διατηρούσε. Ο 52χρονος αρχικά δεν φαινόταν να αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, αισθάνθηκε αδιαθεσία και κλήθηκε στο σημείο το ΕΚΑΒ. Κατά τη διακομιδή του στο Ιπποκράτειο, ο 52χρονος, ο οποίος φέρεται να έπασχε από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια, κατέληξε.
 
Μετά από αναζητήσεις της ΕΛ.ΑΣ. τελικά τα δύο αδέρφια εντοπίστηκαν και συνελήφθησαν και αύριο θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα. Σε βάρος τους σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, τα δύο αδέλφια έδειξαν έκπληκτα με την κατάληξη της υπόθεσης και όπως φέρεται να είπαν, δεν περίμεναν να πεθάνει ο 52χρονος.
 
Σε σοκ η Θεσσαλονίκη
Η τοπική κοινωνία παραμένει σε σοκ και κανείς από τη γειτονιά δεν μπορεί να πιστέψει τη δραματική τροπή που έλαβε η υπόθεση. Το θύμα ήταν υπέρβαρος και αντιμετώπιζε χρόνια αναπνευστικά και καρδιακά προβλήματα. Από τα πρώτα στοιχεία φαίνεται ότι δεν έφερε βαριά εξωτερικά τραύματα, ωστόσο, λόγω της επιβαρυμένης υγείας του, υπέστη ανακοπή κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.
 
Περισσότερο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία - νεκροτομή που θα διεξαχθεί στη σωρό του τη Δευτέρα (15/5).
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το