Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πάτρα: Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη -Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

banner roots

Πάτρα: Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη -Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του
15.05.2023 | 09:15

Πάτρα: Επιχειρηματίας έγινε παπάς για να γλιτώσει από τα χρέη -Πώς τον εντόπισαν τα θύματά του

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Επιχειρηματίας που δραστηριοποιούνταν στο εμπόριο δερμάτων στην Πάτρα, με μεγάλο κύκλο εργασιών, αποφάσισε πριν από χρόνια να κλείσει την επιχείρησή του και εξαφανίστηκε, αφήνοντας στον... πάγο τους πελάτες του.

Ύστερα από 14 χρόνια, τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσω social media και συνειδητοποίησαν πως έγινε παπάς για να… γλιτώσει από τα χρέη του.
 
«Υπήρχε κινητοποίηση από τους ανθρώπους, οι οποίοι τον εντόπισαν. Έχει καταστρέψει οικογένειες», δήλωσε στο Mega η ποινικολόγος Ανθούλα Ανάσογλου. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο πρώην επιχειρηματίας νυν ιερέας «φέσωσε» τα θύματά του 1 εκατ. ευρώ!
 
Πάτρα: Τα θύματα του επιχειρηματία τον βρήκαν στα social media
Τα θύματά του κατάφεραν να τον εντοπίσουν μέσα από τα social media, όπου ο ιερέας κάνει συχνά αναρτήσεις για το ιερατικό του έργο. Μάλιστα, κατάφεραν να τον συναντήσουν στο νεκροταφείο, την ώρα που τελούσε κηδεία.
 
Όταν τα θύματα ζήτησαν τα χρήματά τους πίσω, τότε εκείνος τους είπε να περιμένουν και πως θα τα επιστρέψει σιγά σιγά, όταν το επιτρέψουν οι συνθήκες.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel