Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Με βάση τη Σκανδιναβία

banner roots

Με βάση τη Σκανδιναβία
04.11.2018 | 14:15

Με βάση τη Σκανδιναβία

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Καλημέρα και καλή Κυριακή! Πέρασε η διπλή ευκαιρία στο παιχνίδι της Γκενκ με την Κλαμπ Μπριζ (1-1) και εκ του αποτελέσματος άξιζε το όποιο ρίσκο πήρα σε αποδόσεις διπλασιασμού. Βγήκε επίσης (έστω δύσκολα) το over 2.5 γκολ της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (1-2) στην έδρα της Μπόρνμουθ, όμως χάλασε τη δυάδα το Βόλφσμπουργκ – Ντόρτμουντ που έμεινε στο 0-1.

Πολλά και ενδιαφέροντα παιχνίδια και σήμερα, ως είθισται, θα ξεκινήσω από την αναμέτρηση της Σταντάρ Λιέγης με την Αντβέρπ. Με πολλά σκαμπανεβάσματα οι «Κόκκινοι» του Πρεντ’όμ, ικανοί να κοντράρουν οποιονδήποτε αντίπαλο, αλλά και να ηττηθούν από οποιονδήποτε υποδεέστερο. Δεν είναι τυχαίο ότι… ανέστησαν τη Ζούλτε Βάρεγκεμ (3-1) την προηγούμενη αγωνιστική, ενώ προηγήθηκαν στο 23’. Από την άλλη η Αντβέρπ θέλει να ξεπεράσει το «σοκ» της ανατροπής που δέχτηκε σε ένα ημίχρονο από τη Γκενκ και να επιστρέψει στις επιτυχίες. Προμηνύεται κλειστό και προσεκτικό παιχνίδι, με τις δύο ομάδες να σκοράρουν τουλάχιστον από ένα τέρμα. Goal/Goal.

Αντιθέτως, ανοικτό ματς αναμένεται στο ντέρμπι της Supeliga της Δανίας, ανάμεσα στη Μπρόντμπι και την Κοπεγχάγη. Οι δύο ομάδες έχουν μάθει να παίζουν επιθετικά και να διεκδικούν τη νίκη. Η Μπρόντμπι φυσικά, είναι εκείνη που θέλει περισσότερο τη νίκη καθώς είναι χαμηλά. Όμως έχει φέρει έντεκα αμφίσκορα σε δεκατέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος και είναι πολύ δύσκολο να κρατήσει στο μηδέν την ομάδα του Σολμπάκεν που πετυχαίνει γκολ σε όλα τα εκτός έδρας. Με βάση τα τέρματα εκατέρωθεν, κρατάμε το combo & over 2.5, όπως και στο ματς του πρώτου γύρου (3-1) με γηπεδούχο την Κοπεγχάγη.

Επικίνδυνη έξοδος και για την έτερη ομάδα της κορυφής στη Δανία, τη Μίντιλαντ, η οποία πάει στην έδρα της ευχάριστης έκπληξης του πρωταθλήματος φέτος, Έσμπιεργκ. Οι πρωταθλητές συνεχίζουν στο ίδιο μοτίβο παρά την αλλαγή προπονητή, αφού ο Κένετ Άντερσεν δείχνει εξίσου ικανός να οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Μία τέτοια, ήταν η πρόκριση επί της Κοπεγχάγης στο Κύπελλο, με νίκη 2-0 εντός έδρας την Πέμπτη. Ισορροπημένο σύνολο, με αγωνιστική ταυτότητα και ικανή να εκμεταλλευτεί κάθε ευκαιρία που της παρουσιάζεται η Έσμπιεργκ, μπορεί να κάνει τη ζημιά. Σκοράρουν αμφότερες.

Τα καλύτερα προγνωστικά στοιχημάτος στο bet-hoven.net

Επιστρέφω στο Βέλγιο, όπου η τελευταία της κατάταξης Λόκερεν υποδέχεται την ανεβασμένη τελευταία Έουπεν. Οι «Τρικολόρ» με υπηρεσιακό τεχνικό στον πάγκο τον Άρναρ Βίνταρσον, πήραν εκτός έδρας ισοπαλία στις Βρυξέλλες από την Άντερλεχτ. Τώρα, κάνει ντεμπούτο ο έμπειρος Τροντ Σόλιντ με στόχο την αποφυγή του υποβιβασμού στο τέλος της χρονιάς. Η Έουπεν έκανε τρίτη νίκη σε πέντε αγωνιστικές και ανέβηκε στην κατάταξη, όμως ο Μακελελέ προσπάθησε να ρίξει τους τόνους για μην παρασυρθούν από ενθουσιασμό οι παίκτες του. Ποντάρουμε στη δυναμική της έδρας της Λόκερεν και την αλλαγή ψυχολογίας με το νέο τεχνικό, αλλά καλύπτουμε τον άσο με επιλογή dnb.

Τo MLS κινείται σε ρυθμούς πλέι οφ και δε θα μπορούσε να μείνει έξω από το παιχνίδι μου επιλογή από την άλλη πλευρά του Ατλαντικού. Μεγάλο ματς διεξάγεται στο Οχάιο, όπου το Κολόμπους υποδέχεται τη νικήτρια ομάδα του Supporters’ Shield, Νέα Υόρκη Ρεντ Μπουλς. Οι γηπεδούχοι έκαναν τη μεγάλη έκπληξη και απέκλεισαν την Ουάσινγκτον στο νοκ-άουτ γύρο, στη διαδικασία των πέναλτι. Από την άλλη, η κατάκτηση του τίτλου Supporters´ Shield για τρίτη φορά σε έξι χρόνια, δείχνει τη σταθερότητα της ομάδας των Ρεντ Μπουλς, που παρά την αλλαγή προπονητή δεν άλλαξαν εικόνα. Αναμένεται κλειστό ματς, ποντάρουμε στη διπλή ευκαιρία Χ2.

Τέλος, στη Δανία ξανά, η Άαρχους αντιμετωπίζει τη Ράντερς. Καμία από τις δύο δεν είναι σε καλή κατάσταση και θέλουν να επιστρέψουν στις επιτυχίες. Η παράδοση είναι υπέρ των φιλοξενούμενων, αλλά ως γνωστόν, οι παραδόσεις δεν παίζουν μπάλα! Η Ράντερς είναι πολύ κακή μακριά από γήπεδό της καθώς δέχεται 3 ή περισσότερα γκολ σε τέσσερα από τα έξι που έχει δώσει έως τώρα. Η Άαρχους προέρχεται από ταπεινωτικό αποκλεισμό στο Κύπελλο από τη Νέστβεντ που αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία και θέλει να δώσει απαντήσεις. Θα βγάλει εγωισμό και πάθος, επιλέγουμε τον άσο.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Γράφει στο Bet-hoven ο Ηλίας Μαλιγιάννης

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το