Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ο παροξυσμός της Ίντερ και οι απουσίες της Ατλέτικο

banner roots

Ο παροξυσμός της Ίντερ και οι απουσίες της Ατλέτικο
06.11.2018 | 18:04

Ο παροξυσμός της Ίντερ και οι απουσίες της Ατλέτικο

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τα παιχνίδια του Champions League, μονοπωλούν το ενδιαφέρον στο κουπόνι της Τρίτης. Η 4η αγωνιστική των ομίλων μας δίνει καλοπληρωμένες επιλογές και θα πληρωθούμε με τα δύο σπουδαία παιχνίδια σε Μιλάνο και Μαδρίτη.

Ίντερ – Μπαρτσελόνα

Απόντος του Ικάρντι, η Ίντερ έπιασε εξαιρετική απόδοση του Σαββατοκύριακο και επιβλήθηκε με σκορ 5-0 της Τζένοα. Απόψε δε, έχει την ευκαιρία να κάνει τεράστιο βήμα για την πρόκριση στους «16», μπροστά στο κοινό της, χωρίς να αντιμετωπίζει σοβαρά αγωνιστικά προβλήματα. Στον αντίποδα, η Μπαρτσελόνα πάει στο Μιλάνο περιμένοντας να ξεκαθαρίσει το κατά πόσο θα είναι έτοιμος ο Μέσι για να αγωνιστεί. Στο πρωτάθλημα, τα χρειάστηκε στο Βαγέκας, ωστόσο επιβλήθηκε 3-2 με ανατροπή της Ράγιο. Σε κάθε περίπτωση, στο στρατόπεδο των Ιταλών επικρατεί... παροξυσμός. Χρειάζονται το ματς οι «νερατζούρι» και θα πάμε με τον καλοπληρωμένο 1DNB τους.

Ατλέτικο Μαδρίτης – Ντόρτμουντ

Υποτίμησε τη Λεγκανιές στο μίνι-μαδριλένικο ντέρμπι και το πλήρωσε η Ατλέτικο Μαδρίτης, μένοντας στο εκτός έδρας 1-1. Το μυαλό όλων ωστόσο, στο στρατόπεδο των «ροχιμπλάνκος» είναι στο αποψινό κομβικό παιχνίδι με τη Ντόρτμουντ, αφού μετά το 4-0 στη Βεστφαλία η πρωτιά θα ξεκαθαρίσει σε μεγάλο βαθμό σήμερα. Όσον αφορά τη Μπορούσια, νίκησε δύσκολα με σκορ 1-0 τη Βόφλσμπουργκ, παρότι ήταν ιδιαίτερα κινητική. Ακολουθεί το ντέρμπι με τη Μπάγερν, ωστόσο οι «κίτρινοι» θέλουν το τρίποντο απόψε για να εξασφαλίσουν την πρωτιά. Σε κάθε περίπτωση, οι Γερμανοί δείχνουν να έχουν βρει τα πατήματα τους. Δεδομένου πως η Ατλέτικο καλείται να αντιμετωπίσει και τις απουσίες της απόψε, θα πάμε με το 2DNB.

Το κουπόνι του πάμε στοίχημα θα το βρεις εδώ

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το