Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δεν σκοράρει η Μονακό

banner roots

Δεν σκοράρει η Μονακό
11.12.2018 | 12:09

Δεν σκοράρει η Μονακό

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Ημέρα Τσάμπιονς Λιγκ σήμερα, τελευταία αγωνιστική στη φάση των ομίλων και το βλέμμα μας στρέφεται στον 1ο όμιλο και πιο συγκεκριμένα στην αναμέτρηση της Μονακό με τη Ντόρτμουντ.

Γράφει ο Πάνος Κοτσιμπός

Η γηπεδούχος νίκησε με 2-0 την Αμιάν στο τελευταίο παιχνίδι της στο πρωτάθλημα, όμως άλλο η Αμιάν και άλλο η Ντόρτμουντ. Τα προβλήματα που υπάρχουν λόγω απουσιών (15 στο σύνολο) είναι ουκ ολίγα και δεν είναι απίθανο να επηρεάσουν τους Μονεγάσκους, οι οποίοι μένουν για 13 ματς στο Τσάμπιονς Λιγκ χωρίς νίκη, δέχονται γκολ για 19 ματς στη σειρά στο θεσμό και εκτός από αυτό, δεν έχουν και το παραμικρό ενδιαφέρον.

Οσο για τη Ντόρτμουντ, συνεχίζει την προέλασή της προς τον τίτλο, καθώς πέρασε αλώβητη και από το ντέρμπι με τη Σάλκε, εκεί όπου επικράτησε με 2-1. Μένει αήττητη για έξι ματς στη σειρά και χρειάζεται απαραίτητα τη νίκη, αν θέλει να πάρει την πρώτη θέση. Βρίσκεται πλέον στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας και για να κάνει… κατάληψη στην πρώτη θέση, θέλει οπωσδήποτε νίκη και να στραβοπατήσει η Ατλέτικο.

Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι θα έχει αρκετές αλλαγές στην ενδεκάδα, αφού εκτός αποστολής έμειναν ο αμυντικός Ζαγκαντού (9/0, 3/0), οι μέσοι Βίτσελ (14/1, 5/1), Ντιλέινι (12/1, 4/0), ο ηγετικός μεσοεπιθετικός Ρόις (14/9, 5/1), ο μπακ Πίστσεκ (10/1, 5/0), αλλά και ο εξτρέμ Σάντσο (14/5, 2/0), όπως επίσης και ο αμυντικός Ακάντζι (11/1, 4/0). Το διπλό βρίσκεται στο 1.67, έπεσε από το 1.75 στο οποίο βρισκόταν, θα το συνδυάσουμε με no goal, καθώς πέραν της επιθετικής δυσκολίας της γηπεδούχου, είναι καλή στα μετόπισθεν και η Ντόρτμουντ. Στο 3.10 το διπλό και no goal!

Για να ξέρεις τι παίζει με τις bwin προσφορες, μπες στο Bet-Hoven.net!

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel