Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Με στήριγμα τα «Πουλάρια»

banner roots

Με στήριγμα τα «Πουλάρια»
18.12.2018 | 11:36

Με στήριγμα τα «Πουλάρια»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Καλημέρα στην παρέα του bet-hoven! Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση για ποντάρισμα, προκύπτει σήμερα από το Κύπελλο Βελγίου, καθώς η Σιντ Τρούιντεν υποδέχεται τη Γάνδη.

Γράφει ο Ηλίας Μαλιγιάννης

Σε καλύτερη κατάσταση το τελευταίο διάστημα οι γηπεδούχοι, όμως αμφότερες προέρχονται από ήττες. Η Σιντ Τρούιντεν δεν έχει υποστεί ήττα στο γήπεδό της σε πρωτάθλημα και Κύπελλο φέτος, όμως δέχεται γκολ σε επτά από τα δώδεκα στο «Stayen». Αντίστοιχα, τα «Βουβάλια» σκοράρουν τουλάχιστον ένα γκολ ως φιλοξενούμενοι σε εννέα από τα δώδεκα σε Βέλγιο και Ευρώπη έως τώρα. Μπορεί στην αρχή του ματς να είναι προσεκτικές οι δύο ομάδες, όμως στην πορεία θα ψάξουν το ή τα γκολ της νίκης. Επιλογή το αμφίσκορο.

Από ‘κει και πέρα, υπάρχει στοιχηματικό ενδιαφέρον στην εμβόλιμη αγωνιστική της Μπουντεσλίγκα, αρχής γενομένης από την αναμέτρηση της Γκλάντμπαχ με αντίπαλο τη Νυρεμβέργη. Τα «Πουλάρια» πραγματοποιούν εξαιρετική πορεία στη σεζόν και «φιγουράρουν» στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Αναμενόμενα είναι το φαβορί του αγώνα, δίκαια οι αποδόσεις στον άσο είναι στο 1.40 – 1.50. Το εντός έδρας σερί της ομάδας του Χέκινγκ είναι στις επτά νίκες, ενώ δεν είχε καμία απώλεια βαθμών. Η Νυρεμβέργη αντίστοιχα, έχει αποσπάσει μονάχα δύο ισοπαλίες σε επτά αγώνες ως φιλοξενούμενη, ενώ στα τελευταία πέντε έχει δεχτεί από 2 έως 7 γκολ. Ανεβάζουμε την απόδοση του άσου, με χάντικαπ -1.25.

Κλείνω την τριάδα των επιλογών μου με το παιχνίδι της Χέρτα Βερολίνου ενάντια στην Άουγκσμπουργκ. Με την πρώτη ματιά στο ζευγάρι, το χέρι πάει… αριστερά, καθώς η Χέρτα βγάζει ανέκαθεν άλλη δυναμική στο γήπεδό της. Ωστόσο, οι απουσίες που έχει να αντιμετωπίσει για ακόμα μία αγωνιστική ο προπονητής Ντάρνταϊ, είναι πολλές και σημαντικές. Από την άλλη η Άουγκσμπουργκ δεν είναι ομάδα που θα καθίσει να χάσει και θα ψάξει το γκολ. Με εξαίρεση τα δύο πρόσφατα παιχνίδια εκτός έδρας, έχει βρει δίχτυα στα προηγούμενα πέντε. Περιμένω να γίνει ανοικτό παιχνίδι και να επιβεβαιωθεί σχετικά εύκολα το over 2.5 γκολ.

Καλή επιτυχία στις επιλογές σας!

Όλα όσα πρέπει να ξέρεις για τη ρουλετα, θα τα βρεις στο royleta.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel